Stavni listek dneva – sobota 17.09.2022

stave-online
17 septembra, 2022
440 Views
stavni listek

V soboto je ponudba nogometnih tekem zelo bogata, zato smo za listek dneva izbrali tri tekme iz najmočnejših evropskih lig s skupno kvoto 5.07.

To so naši predlogi za Listek dneva za soboto, 17. 09. 2022:

Wolves – Manchester City, Anglija Premier liga, 13.30

Kvota le 1,30 na zmago, ki ga ponujajo stavnice, pove dovolj o pričakovanem razpletu te tekme. City je zagotovo velik favorit in pričakovati je, da bo v celoti upravičil vlogo velikih favoritov, a tokrat smo se odločili za nekoliko drugačno stavo. Pred dnevi je City odigral težko tekmo proti Dortmundu v Ligi prvakov in pričakujemo, da bodo posledice utrujenosti zelo vidne. Menimo, da se bo City potrudil čim prej rešiti vprašanje zmagovalca, da bi lahko nadaljevanje tekme odigrali brez nepotrebne nervoze. Zaradi tega predvidevamo, da bodo domači skušali čim bolj obdržati žogo v svoji posesti, da bi se izognili porazu, vendar jim ne dajemo nobenih možnosti.

Manchester City -1.5 (1.91)

Aurgsburg – Bayern Munich, Nemčija Bundesliga, 15.30

Bayern se je pred dnevi dolgo mučil proti Barceloni, a na koncu uspel priti do dragocene zmage z 2:0. V soboto jih čaka neugoden dvoboj proti Augsburgu v Bundesligi, zato bodo imeli Bavarci po našem mnenju veliko težjo nalogo od pričakovanj. Augsburg je šele v zadnjem krogu prišel do prve prvenstvene zmage, začeli pa so “bežati” iz območja nevarnosti, tako da bodo zaradi povečane samozavesti na igrišču gotovo bolj borbeni kot sicer.

Bayern je favorit in bi moral na tej tekmi osvojiti vse 3 točke, vendar se nam zdi, da jih bodo domači presenetili z zelo agresivnim pristopom.

Augsburg +2.5 (1.77)

Barcelona vs. Elche, Španija Primera, 16.15

Barcelona je to sezono v La Ligi začela najbolje v zadnjih nekaj letih. Po 5 odigranih tekmah imajo 13 osvojenih točk in so trenutno na drugem mestu lestvice. Dosegli so 13 golov in prejeli le 1 gol, kar kaže na napredek v njihovi igri v primerjavi z lansko sezono.

Njihove dosedanje predstave je zasenčil poraz z Bayernom v Ligi prvakov in moramo reči, da smo pričakovali, da bo Barcelona vzela vsaj točko. Samozavest si bodo skušali dvigniti proti Elcheju, ki je trenutno predzadnji na lestvici in sodeč po dosedaj prikazanem so možnosti, da se izognejo porazu, vse prej kot minimalne.

Ker Elche nima dovolj kvalitete v napadu, da bi se lahko kosal s favoriziranim nasprotnikom, pričakujemo, da se bodo čim bolj osredotočili na obrambni del igre in skušali izkoristiti dejstvo, da je Barcelona odigrala fizično zelo zahtevno tekmo v München pred nekaj dnevi.

Skupna vsota manjk kot 4.5 (1.5)

Skupna kvota: 5.07

Stavnica: 22Bet

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment