Stavni listek dneva – 31.08.2022

stave-online
31 avgusta, 2022
437 Views
stavni listek

Sreda, 31.08.2022, nam prinaša zelo bogat nogometni dan. Na sporedu je krog med tednom v angleškem, francoskem in italijanskem prvenstvu, zato smo se odločili, da bomo naš listek dneva sestavili iz ene tekme iz vseh omenjenih tekmovanj. Skupna kvota je 5.79 – kar je idealno, da svojo denarnico nagradimo ob koncu meseca.

19.00 Lyon – Auxerre, Francija, Ligue 1, 19:00

Nogometaši Lyona so po dveh zaporednih zmagah na začetku nove sezone, odigrali tudi prvo tekmo z neodločenim izidom. Na zahtevnem gostovanju pri Reimsu so do 86. minute zaostajali z 1:0, a je Dembele z golom rešil svojo ekipo pred porazom.

Lyon je v tej sezoni sestavil dovolj kakovostno in izkušeno ekipo za boj za sam vrh lestvice in uvrstitev v Ligo prvakov. Obe zmagi so zabeležili doma, tekma z Auxerrom pa bo že njihova tretja pred domačimi navijači. Premagali so Ajaccio z 2:1 in Troyes s 4:1 ter pokazali, da bodo točke z njihovega stadiona v tej sezoni težko odšle z gosti.

Na drugi strani je Auxerre povratnik v elitno družbo francoskega nogometa, potem ko je več kot desetletje preživel v drugi ligi. Po porazu v prvem krogu proti Lillu so nanizali tri tekme brez poraza, osvojili sedem točk, tako da so trenutno na solidnem 7. mestu.

Čeprav gostje prihajajo v Lyon dobro razpoloženi, verjamemo, da imajo domači bolj kakovostno moštvo, zato upamo na lahko zmago čete trenerja Petra Bosza.

Lyon -1.5 / 1.74

Juvenuts – Spezia, Italija, Serie A, 20:45

Stara dama iz Torina ima na začetku sezone rahle težave. Vknjižili niso še niti enega poraza, so pa v prvih treh krogih kar dvakrat remizirali. Močnemu začetku proti Sassuolu na začetku nove sezone in zmagi s 3:0 sta sledila remija proti Sampdoriji v Genovi (0:0) in Romi (1:1) na njihovem Allianz stadionu.

Juvenuts ni dominanten, kot se je pričakovalo pred začetkom sezone. Temu sta botrovali poškodbi Paula Pogbaja in Angela Di Marie, zato je bil trener Massimiliano Allegri prisiljen improvizirati. Odsotnosti so tudi v obrambni vrsti – Leonardo Bonucci ni dovolj pripravljen in je njegov nastop proti Speziji vprašljiv.

Po zmagovitem vstopu v novo tekmovalno sezono proti Empoliju z 1:0 je gostujoča ekipa zabeležila remi in po en poraz. V gosteh so prepričljivo izgubili proti Interju s 3:0, v zadnjem krogu pa so remizirali s Sassuolom (2:2).

Bianconeri so na zadnjih štirih ligaških tekmah premagali Spezio in prepričani smo, da se bo ta tradicija nadaljevala.

Juventus -1.5 / 1.82

Liverpool – Newcastle, Anglija, Premier liga, 21.00

V predzadnji tekmi petega kroga angleškega prvenstva se bo Liverpool v derbiju kroga srečal z Newcastlom. Rdeči so slabo začeli sezono, v prvih treh krogih so zbrali le dve točki, nato pa so sprostili svoj bes proti Bournemouthu in jih ponižali z 9-0.

Ta prepričljiv trijumf bo varovancem Jurgena Kloppa služil, kot močna injekcija samozavesti pred obračunom z ekipo, ki je v trenutni sezoni igrala lep in privlačen nogomet. Newcastle je pokazal, da se bo v prihodnje boril za uvrstitev med prvih 6.

V novi sezoni so še neporaženi. Zabeležili so eno zmago in tri remije, še posebej pa so bili navdušujoči proti Manchester Cityju v tretjem krogu, ko so remizirali s 3:3 in vodili s 3:1.

V to tekmo pa vstopajo z določenimi kadrovskimi težavami. Tekmo bosta zaradi poškodb izpustila Saint-Maximin in Bruno Guimaraes, zaradi česar bosta sredina in napad Newcastla precej oslabljena. Zato verjamemo v novo lahko zmago Liverpoola.

Liverpool -1.5 / 1.83

VSE KVOTE SO IZ STAVNICE 22BET TER V KOLIKOR SE ODLOČITE IGRATI NAŠ LISTEK DNEVA, SE TA PLAČA Z ZELO DOBRO KVOTO 5.79, KAR POMENI, DA NA VPLAČANIH 10 EVROV LAHKO ZASLUŽITE SKORAJ 50 EVROV ČISTEGA DOBIČKA, ČE BO TA LISTEK DOBITEN.

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment