Stavni listek dneva – 27.08.2022

stave-online
27 avgusta, 2022
437 Views
stavni listek

Na današnjem listku dneva smo odigrali tri nogometne tekme, za katere menimo, da so dovolj kvalitetne, da bi lahko prinesle profit, a niti ena nima dovolj visoko kvoto ali katerega od drugih elementov, da bi lahko bila glavni namig dneva.

Naš listek dneva bodo tokrat sestavljale tekme iz Anglije, Srbije in Hrvaške, saj smo za vas našli tri izjemno zanimive tekme s stavami na gole, ki imajo veliko vrednost. Skupna kvota 4.29 nudi povsem solidno priložnost za dober zaslužek.

To so naši predlogi za listek dneva za soboto, 27. 08. 2022.

Southampton – Manchester United, Premier liga, 13.30

Po 2 hudih porazih v prvih 2 krogih je United na junaški način vknjižil prvo zmago v Premier ligi v tej sezoni.

Favorizirani Liverpool so premagali z 2:1, večji del tekme brez Ronalda, zato je podvig še toliko večji. Ta zmaga je zagotovo pripomogla k samozavesti igralcev Uniteda, a kljub temu imajo zelo težkega nasprotnika – Southampton.

Vendar ima United preveč kakovostnih igralcev, da bi si lahko privoščil še en niz negativnih rezultatov in prepričani smo, da bodo, če bodo pri 50 odstotkih prikazanega proti Liverpoolu, brez večjih težav “povozili” domačine.

Goli v obeh polčasih – da ( 1.57 )

Lokomotiva – Slaven Belupo, 1. HNL, 18.55

Lokomotiva v letošnji sezoni igra tako kot minulo sezono – zelo odprto in ofenzivno, takšen način igre pa se je odrazil tudi v njihovi uvrstitvi na lestvici.

Po 6 odigranih tekmah so osvojili le 6 točk, kar je precej slabši rezultat od pričakovanj, sploh glede na to, da imajo v tej sezoni več kot le solidno ekipo.

Po drugi strani pa je kar malce neverjetno, da je Belupo uspel priti do drugega mesta na lestvici, kar je popolnoma nerealno, saj imajo zelo skromen igralski kader, očitno pa je, da v tem trenutku igrajo preko svojih zmožnosti.

Lokomotiva je doma zelo nevarna in če ji uspe vsiliti želeni ritem v zgodnji fazi tekme, imajo tudi veliko boljše ekipe na Hrvaškem težave z branjenjem gola.

Goli v obeh polčasih – da ( 1.74 )

Crvena zvezda – Javor, Super liga, 20.30

Crvena zvezda je pred dnevi na neverjeten način ostala brez uvrstitve v skupinski del Lige prvakov. Avtogol Pavkova v 90. minuti tekme je na videz sprožil verižno reakcijo menjav v tem klubu, prva in najpomembnejša sprememba pa je bil odhod Stankovića s klopi.

Zvezda se zdaj za kratek čas spet popolnoma posveča obveznostim v domačem prvenstvu, saj bo potrebovala zbranost in koncentracijo, saj jo že čez slab teden čaka obračun s Partizanom.

Javor je po uvodnem vzponu začel slabše, v Beograd pa je prišel v zelo neugodnem trenutku. Zvezda je že velikokrat do zdaj “celila” svoje rane proti šibkejšim nasprotnikom in velika verjetnost je, da bo tako tudi tokrat.

Pričakujemo popolno prevlado domačih, kar pomeni, da verjamemo, da bo ekipa Javorja popolnoma stisnjena v kot.

Javor manj od 0.5 gola ( 1.57 )

Kvota: 4.29
Stavnica: 22bet

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment