Stavni listek dneva 26.08.2022

stave-online
25 avgusta, 2022
455 Views
stavni listek

V petek, 26. 08. 2022, se pričenjajo novi krogi v nemški, španski in italijanski ligi, zato bo naš listek sestavljen z namigi iz omenjenih lig. Skupna kvota je 5.18 in z nekaj sreče lahko vikend pričnemo z zelo solidnim zaslužkom.

20.30 Freiburg – Bochum, Nemčija, Bundesliga

V prvi tekmi četrtega kroga elitnega nemškega nogometnega tekmovanja se bosta srečala Freiburg in Bochum. Domači so dobro začeli sezono, kar pa ne moremo trditi za nerazpoložene goste.

Domači so v prvih treh krogih vknjižili dve zmagi. Zanimivo je, da so obe zabeležili kot gostje – proti Augsburgu s 4:0 in v zadnjem krogu proti Stuttgartu z 1:0. Edini poraz so doživeli proti Dortmundu z 1:3, čeprav so ob polčasu vodili z 1:0, a niso zdržali do konca.

Na drugi strani je Bochum zabeležil vse tri poraze, še posebej boleč pa je bil tisti v zadnjem krogu proti favoriziranemu Bayernu z 0:7 pred svojimi navijači. Skupno so dosegli tri in prejeli kar 12 zadetkov, kar je porazno razmerje, tako so izbranci trenerja Thomasa Reisa predčasno najavilii kandidaturo za boj za obstanek.

Freiburg je tudi v lanski sezoni zabeležil dobre rezultate, tako da je pozitivna kontinuiteta prisotna že nekaj časa, v petek pa pričakujemo nove točke.

Freiburg zmaga / 1.48

20.45 Lazio – Inter, Italija, Serie A

Tretji krog najbolj popularnega italijanskega tekmovanja nam prinaša dva derbija, eden bo na sporedu v petek. Vroči Inter bo v prestolnici gostoval pri Laziu, kar obeta izjemno zanimiv dvoboj.

Nerazzurri so v prvih dveh krogih dosegli maksimum. Z veliko težavo so zabeležili prvo zmago proti Lecceju z 2:1, v drugem krogu pa so doma zlahka premagali Spezio s 3:0. Lukaku in Martinez, osrednji napadalni figuri, sta dobro odprla sezono. Oba sta dosegla gol in vpisala eno podajo, tako da je trener Inzaghi lahko zadovoljen s formo svojih napadalcev. Pa tudi druge vrste delujejo dobro, saj je Inter ves čas videti nevaren, tako da je vstop v novo sezono obetaven.

Na drugi strani je Lazio vknjižil štiri točke. Po preobratu so doma premagali Bologno z 2:1, prejšnji konec tedna pa so remizirali v Torinu proti istoimenski ekipi. Nebeško modri igrajo dobro, a imajo težave z realizacijo, kar jih lahko stane točk proti močnejšim ekipam.

Rahlo prednost dajemo Interju in verjamemo, da bo zmagal na Olimpicu.

Inter zmaga / 1.86

22.00 Betis – Osasuna, Španija, La Liga

Oni su savladali Betisovog gradskog rivala Sevillu na otvaranju sezone rezultatom 2-1, a rutinski su u prošlom kolu dobili Cadiz pred domaćom publikom 2-0. Ono što favorizuje domaću ekipu u ovom meču jeste tradicija – zeleno-beli su dobili pet poslednjih mečeva protiv Osasune na domaćem terenu. Osim toga, verujemo da je timski i individualni kvaltiet na strani domaćina, pa ćemo tipovati da bodovi ostaju u Andaluziji.

Nogometaši Betisa so novo sezono odprli več kot dobro. Elche so kot gostitelji premagali s 3:0, nato pa so v gosteh pri Mallorci dobili celoten plen z 2:1, tako da so s šestimi točkami na prvem mestu izenačeni z Osasuno, Villarealom in Real Madridom, ki imajo prav tako maksimalen učinek.

Borja Iglesias je dosegel tri zadetke in je na vrhu lestvice strelcev, Juanmi pa enega manj, tako da so vsi zadetki Betisa v novi sezoni plod dveh igralcev. Priložnost za nadaljevanje pozitivnega niza bodo imeli proti Osasuni, ki je v novem prvenstvu tudi dvakrat slavila.

Na uvodu sezone so premagali Betisovega mestnega tekmeca Sevillo z 2:1, v zadnjem krogu pa rutinirano premagali Cadiz pred domačimi gledalci z 2:0. Kar je pri tem dvoboju v prid domačim, je tradicija – zeleno-beli so na zadnjih petih tekmah proti Osasuni doma zmagali. Poleg tega verjamemo, da je ekipna in individualna kakovost na strani domačih, zato bomo stavili, da bodo tudi vse točke ostale v Andaluziji.

Betis zmaga / 1.88

VSE KVOTE SO IZ STAVNICE 22BET TER V KOLIKOR SE ODLOČITE IGRATI LISTEK DNEVA SE TA PLAČA Z ZELO DOBRO KVOTO 5.18, KAR POMENI, DA NA VLOŽENIH 10 EVROV LAHKO IMATE VEČ KOT 40 EVROV PROFITA, ČE BO LISTEK DOBITEN.

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment