Stavni listek dneva – 21.08.2022

stave-online
21 avgusta, 2022
452 Views
stavni listek

Na današnjem listku dneva smo odigrali tri nogometne tekme, za katere menimo, da so dovolj kvalitetne, da bi lahko prinesle profit, a niti ena nima dovolj visoko kvoto ali katerega od drugih elementov, da bi lahko bila glavni namig dneva.

To so naši predlogi za Listek dneva za nedeljo, 21. 08. 2022.

TSC – Mladost GAT, Srbija Super Liga, 18.00

TSC doslej ni upravičil pričakovanj. Po 6 odigranih tekmah so osvojili le 9 točk in če kmalu ne bodo kaj drastično spremenili, si težko obetajo boj za Evropo.

Idealno priložnost za lahke točke bodo imeli proti ekipi Mladost GAT, ki je trenutno v nizu 5 tekem brez zmage, hkrati pa so tudi ena najšibkejših obrambnih ekip.

Vse je odvisno od domačih in končno pričakujemo, da bodo pokazali vsaj del svojega izjemnega napadalskega potenciala.

Več od 2,5 gola (1,77)

Napoli – Monza, Italija Serie A, 18.30

Napoli je z zmago s 5:2 v prvem krogu proti Veroni pokazal, da bomo tudi v tej sezoni uživali v njihovih napadalnih predstavah.

Priložnost za nadaljevanje v pozitivnem ritmu bodo imeli proti novemu prvoligašu Monzi, ob maksimalni osredotočenosti domačih pa bi se morali Neapeljčani povzpeti na vrh lestvice.

V minuli sezoni je Napoli na 19 domačih tekmah prejel le 16 golov in glede na kakovost naslednjega tekmeca menimo, da bi lahko Napoli brez večjih težav nadaljeval trend iz lanske sezone.

Obe ekipi data gol – ne ( 1.905 )

Maribor – Celje, Slovenija Prva Liga, 17.30

Sliši se neverjetno, da so Mariborčani zadnjeuvrščeni na lestvici v domačem prvenstvu. Na 5 tekmah so osvojili le 3 točke, našo pozornost pa je pritegnilo dejstvo, da so do sedaj prejeli 12 že golov.

Po remiju z 0:0 v Sloveniji proti CFR Cluju jih čaka zelo težka povratna tekma v boju za Konferenčno ligo in zdi se nam, da bodo misli osredotočene na to tekmo.

To bi zlahka izkoristili Celjani, ki so letošnjo sezono začeli nekoliko počasneje, v prid pa jim gre tudi dejstvo, da bo to že peto srečanje gostiteljev v zadnjih 2 tednih. Faktor utrujenosti je zelo pomemben in ko temu dodamo še zelo šibko obrambo Maribora, so goli naša prva izbira na tej tekmi.

Več od 2,5 gola (1,93)

SISTEM: 2/3
Minimalna kvota: 3.37
Maksimalna kvota: 10.46

Stavnica: 22bet

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment