Stavni listek dneva 20.03.2024

stave-online
20 marca, 2024
108 Views
stavni listek

Oglejte si naše napovedi in stave za sredo, 20.03.2024.

20:30 – A. Hanga (Crvena zvezda) – Evroliga

Možnosti Crvene zvezde za dosego desetega mesta na lestvici so zgolj teoretične. Kljub temu ne smemo zanemariti želje, volje in motivacije košarkarjev domače ekipe, čeprav se soočajo z veliko močnejšim nasprotnikom v Panathinaikosu, ki ima veliko večjo motivacijo za zmago. Odločili smo se za precej tvegano stavo, ki vključuje stavljenje na manj kot 7,5 točke za “organizatorja igre” domače ekipe, Adama Hango.

Yago je odsoten, Teodosić je vprašljiv, medtem ko Topic zagotovo manjka na tekmi, tako da bosta “organizatorja igre” domače ekipe Nedović in Hanga. Če se Hanga ne bo osredotočil na podaje svojim soigralcem, ampak na doseganje točk, bo Crveni zvezdi težko nuditi močan odpor. Ob času pisanja tega besedila so informacije, da bo Teodosić izven ekipe, zato se odločamo za to stavo.

A. Hanga (Crvena zvezda) Manj kot 7.5 točk @ 1,95

20:30 – D. Booker (Bayern Munich) – Evroliga

Ta tekma bi se lahko štela za “biti ali ne biti” za obe ekipi zaradi boja za mesto v izločilnih bojih. Poraz zapleta bitko za deseto mesto na lestvici za obe strani, zato pričakujemo maksimalno previdnost od igralcev obeh ekip. V takšnih tekmah običajno največji prispevek dajo “igralci na obodu”, torej “manjši igralci”. Predvsem v Bayernu, Francisco in Edwards.

Pričakujemo, da bo omenjeni dvojec vzel večino metov za Bayern, zato bi lahko prispevek “višjih igralcev”, vključno z Bookerjem, bil manjši, še posebej ob upoštevanju obsežnih izkušenj Ibake, ki bi moral biti eden od vodij Bayerna na tej tekmi. Poleg tega je pravi čas, da se izkaže Vladimir Lučić. Nazadnje verjamemo v izjemno agresivno in disciplinirano igro Valencie, ki bo preprečila Bookerju, da pokaže svoj polni potencial. Margina 10,5 točk ima precej dobro vrednost, in preprosto jo moramo izkoristiti.

D. Booker (Bayern Munich) Manj kot 10.5 točk @ 1,90

19:00 – D. Hall (Milano) – Evroliga

Težko je reči, katera od teh dveh ekip nujneje potrebuje zmago danes zvečer. Monako upa na poraz Barcelone in z malo sreče bi zmaga proti Milanu Monaku omogočila, da se bori za drugo mesto na lestvici. Po drugi strani ima Milano v času pisanja eno zmago manj kot deseto uvrščeni Partizan, in Milano bo imel zaostanek dveh zmag, če “črno-beli” ohranijo svojo prednost proti Baskonii.

Iz tega razloga se morajo gostje prilagoditi ritmu, ki ga bodo košarkarji domače ekipe skoraj zagotovo vsilili, in zato se zdi, da strelska učinkovitost Devona Halla iz Milana nekako ne spada v zmagovalno kombinacijo za obiskovalno ekipo. Napier, Mirotić in Shields (pričakuje se tudi Maodo Lo) so igralci, ki imajo bolj raznoliko ofenzivno orožje kot Hall. Zato pričakujemo, da bodo oni glavne ofenzivne možnosti za obiskovalno ekipo.

D. Hall (Milano) Manj kot 8.5 točk @ 1,86

Akumulator: Treble (Priporočen je sistem 2/3)

Čas začetka: Torek, 19.03.2024 ob 20:00

Skupne kvote: 6,57

Stavnica: Bet365

100% do 25€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment