Stavni listek dneva 19.03.2024

stave-online
19 marca, 2024
99 Views
stavni listek

Oglejte si naše napovedi in stave za torek, 19.03.2024.

20:30 – Partizan vs Baskonia – Evroliga

Da bi premagali ekipo kot je Baskonia, Partizan nocoj potrebuje točke. In to čim več točk. Ni časa za čakanje, saj je to verjetno zadnja priložnost domače ekipe, da si zagotovi deseto mesto na lestvici. Baskonia je v veliko boljšem položaju, vendar ne dvomimo, da bo ekipa Duška Ivanovića poskušala izzvati sedmo mesto, še posebej ker bo Partizan nocoj oslabljen zaradi odsotnosti Zacha LeDaya, ki je v Ameriki zaradi smrti družinskega člana. Verjamemo v ofenzivno igro s hitrim tempom, kjer točk ne sme manjkati. Kljub temu gostov ne bomo podcenjevali.

Baskonia +14.5 & Več kot 160.5 @ 1,86

20:30 – F. Kaminsky (Partizan) – Evroliga

Kaminsky v tej sezoni dosega povprečje 8,2 točke na tekmo. V napadu je veliko bolj uporaben kot v obrambi. Zna si ustvariti dober položaj za doseganje točk blizu koša. Prav tako zelo dobro bere obrambne premike nasprotnika, zato ve, kdaj izvesti met za tri točke in povzročiti škodo nasprotnikom.

Na splošno verjamemo, da ima nocoj Frank veliko možnost, da doseže vsaj osem točk. Kot smo poudarili na začetku, bo to tekma z veliko točkami, zato oba trenerja potrebujeta čim več igralcev v formi. Verjamemo, da lahko Kaminsky nocoj doseže dvoštevilčno število točk.

F. Kaminsky (Partizan) Več kot 7.5 točk @ 1,86

20:00 – D. Musa (Real Madrid) – Evroliga

Nocoj imamo spopad med zadnjeuvrščeno in prvo uvrščeno ekipo na lestvici, takšni dvoboji pa se pogosto izkažejo za bolj razburljive, kot vsi pričakujejo. Real Madrid ima 3 zmage več kot Barcelona s petimi krogi do konca, zato so možnosti, da gostujoča ekipa izgubi prvo mesto na lestvici pred končnico, resnično majhne. To pomeni, da igralci gostujoče ekipe nimajo posebnih motivov, da bi to tekmo videli kot situacijo “biti ali ne biti”, zato vidimo priložnost za stavo na “presenečenje”.

To se nanaša na gostujočega košarkarja, Džanana Muso, ki je igral zelo zahtevno tekmo proti Unicaji čez vikend in bil najboljši strelec, zato nekako pričakujemo, da nocoj ne bo imel pomembne vloge. Musa je odličen strelec, zato je to za nas tvegana stava.

D. Musa (Real Madrid) Manj kot 12.5 točk @ 1,90

Vrsta stave: Kombinacija (Priporočen sistem 2/3)

Čas začetka: Torek, 19.03.2024, ob 20:00

Skupna kvota: 6.57

Stavnica: Bet365

100% do 25€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment