Stavni listek dneva – 16.08.2022

stave-online
16 avgusta, 2022
471 Views
nogomet stavni nasveti

Na današnjem listku dneva  smo odigrali tri nogometne tekme, za katere smatramo, da so dovolj kvalitetne, da bi lahko prinesle profit, a niti ena od njih nima dovolj visoko kvoto ali katerega od drugih elementov, da bi lahko bila glavni namig dneva.

To so naši predlogi za Listek Dneva za torek, 16. 08. 2022.

Shanghai Port – Shenzhen, Kitajska Super League, 13.30

V torek je na sporedu le ena tekma kitajske Superlige, Shanghai Port pa na svojem stadionu pričakuje ekipo Shenzhena.

To bo dvoboj dveh ekip iz sredine lestvice, ki sta trenutno zelo daleč od resnega boja za končnico.

Domači so na 11 tekmah dosegli 11 in prejeli 10 golov, težave v ofenzivnem delu pa kompenzirajo z zelo agresivno igro v obrambi.

Obe ekipi zadnje čase igrata zelo nestabilno in glede na trenutno formo na tej tekmi ne pričakujemo preveč vznemerljivih trenutkov.

Manj kot 2.5 gola ( 1.88 )

Birmingham – Watford, Anglija Championship, 20.45

Obe ekipi sta boj za uvrstitev v Premier ligo začeli v precej “trdem” ritmu, glede na to, da sta obe ekipi na prejšnjih 6 tekmah dosegli le 5 golov.

Watford ima brez dvoma najboljšo ekipo v ligi in je glavni favorit za uvrstitev v Premier ligo, število zamujenih priložnosti za gol je preprosto preveliko in mislimo, da je čas, da prekinejo ta neučinkoviti niz.

Birmingham je ekipa, ki ima v tej sezoni zelo povprečno ekipo, kar so pokazali na prvih tekmah. To bi morala biti velika priložnost za Watford, da zasede vrh lestvice.

Goli v obeh polčasih – da ( 1.95 )

Rangers – PSV, UEFA Champions League, 21:00

PSV se je v zadnji krog kvalifikacij za Ligo prvakov uvrstil z veliko sreče, predvsem zaradi lahkomiselnosti nogometašev Monaca.

Na drugi strani je ekipa Rangers uspela nadoknaditi zaostanek 2 zadetkov s prve tekme proti Royal Unionu, na tisti tekmi pa so igralci te ekipe na igrišču izgledali res odlično, tako da ne bi bilo nezasluženo, če bi Rangersi slavili še bolj prepričljivo.

Čeprav na tej tekmi vsi pričakujejo veliko golov, smo mi drugačnega mnenja. Vložek za neprevidno igro obeh ekip je res velik, zato smo prepričani, da bo vsaj prvi polčas minil v precej počasnejšem tempu in nekako se nam zdi, da bi tekmo lahko odločil le en gol.

Manj kot 8.5 strelov v okvir (1.83)

SISTEM 2/3

Minimalna kvota: 3.44
Maksimalna kvota: 10.67

STAVNICA: 22Bet

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment