Stavni listek dneva – 09.08.2022

stave-online
9 avgusta, 2022
540 Views
nogomet stavni nasveti

Na današnjem listku dneva smo odigrali tri nogometne tekme, za katere smatramo, da so dovolj kvalitetne, da bi lahko prinesle profit, a niti ena od teh nima dovolj visoke kvote ali drugega elementa, da bi lahko bila med glavnimi nasveti za danes.

To je naš predlog za Listek dneva za torek, 09. 08. 2022.

Zalgiris vs. Bodo/Glimt, UEFA Liga prvakov, 18.00

Z zmago s 5:0 na prvi tekmi je gostujoča ekipa tako rekoč rešila vprašanje preboja v nadaljnji del kvalifikacij, zato je zanjo ta tekma revijalne narave.

Pri ekipi Bodo/Glimt izstopa predvsem dejstvo, da so v res neverjetnem strelskem nizu, saj so na zadnjih 5 tekmah dosegli kar 27 golov.

Tudi Barcelona na vrhuncu ni imela takšnih številk, zato je skrajni čas, da se prekine ta nori niz, predvsem gostom zmaga na tej tekmi ne pomeni nič, za vikend pa jih čaka težka tekma v domačem prvenstvu.

Bodo/Glimt – Team Total Under 1.5 ( 1.94 ) – manj kot 1.5 gola Bodo/Glimt

Doncaster vs. Lincoln, England EFL Cup, 20.45

V torek se začenja tekmovanje v angleškem pokalu EFL, na začetku pa nas čakajo številni zanimivi dvoboji.

Naša izbira je padla na dvoboj med Doncasterjem in Lincolnom, glede na trenutno formo obeh ekip, predvsem pa zaradi forme slednjih.

Lincoln nadaljuje s slabo strelsko predstavo iz pripravljalnega obdobja, tako da je na zadnjih 5 tekmah dosegel le 2 zadetka.

Stavnica 22bet daje kvoto 2,00, da se bo tekma končala z nizkim rezultatom, in to ponudbo moramo preprosto sprejeti.

Under 2.5 ( 2.02 ) – manj kot 2.5 gola na tekmi

Rangers vs. Royal Union, UEFA Liga prvakov, 20.45

U jednoj od preostala dva susreta petog kola Prve bugarske nogometne lige snage će odmjeriti Lokomotiv Plovdiv i Arda.

Odabrali smo ovu utakmicu zbog vrlo zanimljive statistike. Naime, radi se o tome da je prethodnih 8 međusobnih duela ovih momčadi završilo s istim brojem golova, a kako je jedan od naših analitičara ljubitelj vjerojatnosti i statistike, ovdje jednostavno moramo igrati suprotno.

Inače, ove dvije momčadi su u dosadašnjem dijelu sezone odigrale ukupno 8 utakmica, a čak 6 puta je bio neparan broj golova.

Goals in both halves – yes ( 1.86 ) – zadetki v obeh polčasih – da

NAŠ PREDLOG JE DA ODIGRATE TA LISTEK KOT SISTEM 2/3, kjer imate z 2 pravilnima paroma minimalen profit, medtem, ko je zaslužek v primeru treh pravilnih napovedi večkratnik vloženega zneska.

VSE KVOTE SO IZ STAVNICE 22bet, TER V KOLIKOR SE ODLOČITE IGRATI NAŠ LISTEK DNEVA V SISTEMU, SE TA PLAČA Z ODLIČNO MAKSIMALNO KVOTO 7.29, KAR POMENI, DA SE NA VLOŽENIH 10 EVROV LAHKO DOBI VEČ KOT 7-KRAT VIŠJI ZNESEK, ČE BO LISTEK DOBITEN.

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment