Stavni listek dneva – 03.09.2022

stave-online
3 septembra, 2022
431 Views
stavni listek

Pred nami je nov vikend in zato nas čaka zelo bogata ponudba nogometnih tekem. Za listek dneva smo “vzeli” tekme iz najmočnejših nogometnih lig in tudi tokrat so goli naša prva izbira. Kvota 4,99 ima po našem mnenju zelo solidno vrednost in ponuja lepo priložnost za zaslužek.

To so naši predlogi za Listek dneva za soboto, 03.09.2022.

Brentford – Leeds, Anglija Premier liga, 16.00

Ekipa Brentforda je v zadnjih 5 tekmah dosegla 10 golov in prejela 7 golov. S povprečjem 3,4 zadetka na tekmo so sicer na samem vrhu lestvice najučinkovitejših ekip lige, a so na zadnjih dveh tekmah dvakrat igrali 1:1, zato je pravi čas za njihov povratek k njihovem prepoznavnem ritmu.

Leeds je glede učinkovitosti nekoliko skromnejši s povprečjem 2,6 zadetka na tekmo in je na zadnjih dveh srečanjih tudi dvakrat prejel manj kot 2,5 gola.

Tako Brentford kot Leeds imata rada veliko hitrejši tempo brez prevelike osredotočenosti na obrambo, zatorej so goli naša primarna izbira. Pričakujemo gole v obeh polčasih.

Goli v obeh polčasih – da ( 1,66 )

Stuttgart – Schalke, Nemčija Bundesliga, 15.30

Stuttgart je v minuli sezoni dobesedno v zadnjih trenutkih uspel rešiti svoje mesto v Bundesligi in zdelo se je, da bo v novi sezoni motiviran, da poskrbi za veliko boljši vtis.

Po 4 odigranih tekmah imajo 3 remije in 1 poraz ob zelo skromni gol razliki 3:4 in če se čimprej kaj ne spremeni jih čaka hud boj za obstanek.

Njihov naslednji tekmec bo Schalke, ekipa, ki je doslej osvojila le 2 točki ob kar 11 prejetih golih.

Tega Stuttgart ne bi smel zamuditi in menimo, da bi lahko končno videli vse napadalske kvalitete domače ekipe v polnem sijaju.

Goli v obeh polčasih – da ( 1,65 )

Lazio – Napoli, Italija Serie A, 20.45

Lazio v tej sezoni doma igra precej drugače kot v gosteh.

Doma so zelo učinkoviti pri doseganju zadetkov, v gosteh pa imajo precej težav z napadom.

Tudi Napoli je ekipa, ki rada igra bolj ofenzivno, vendar jim tak način igre za zdaj ni prinesel želenih rezultatov.

V zadnjem krogu so doma igrali 1:1 proti Lecceju, kljub temu, da so bili v drugem polčasu izjemno dominantni in so zgrešili veliko število lepih priložnosti za zadetek.

V dvoboju dveh napadalno usmerjenih ekip vidimo veliko vrednost v stavi na gole.

Več od 2,5 gola (1,82)

Skupna kvota: 4,99

Stavnica: 22bet

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment