Stavni nasveti: Osijek vs Kyzylzhar 28.07.2022, 20:30

stave-online
28 julija, 2022
96 Views
nogomet stavni nasveti

V četrtek zvečer se bo Osijek v drugem krogu kvalifikacij za Konferenčno ligo pomerila s kazahstanskim Kyzylzharjem. Za Osijekom je zelo dobra predstava in slavje z 2:1 na Astana Areni, zaradi pozno prejetega zadetka pa bodo morali domači v dvoboj vstopiti povsem angažirano in brez sproščanja.

Vse to, kar stavnice ne želijo, da veste, lahko najdete na našem portalu. Seveda bi stavnice želele, da vstopite v svet stav popolnoma neseznanjeni s pomembnimi informacijami, a zato smo tukaj mi, da bi vas obvestili o vsemu.

Ko že govorimo o stavnicah, verjamemo, da smo vsi vsaj enkrat iskali nekaj bonus stavnic, ki nudijo bonuse brez pologa, zato preverite, če boste našli kaj zase s klikom tukaj.

Osijek

Osijek je na umetni travi v kazahstanski prestolnici sijajno obvladal negodnega Kyzylzharja. Za taktično odlično igro so bili v drugem polčasu nagrajeni z dvema goloma, proti koncu pa se jim je zgodila manjša nesreča in malce komičen avtogol.

V vmesnem obdobju je Osijek igral prvenstveno tekmo pri Lokomotivi, kjer se je jasno opazil peklenski ritem tekem na vsakih par dni. Izgubili so z 2:1, kar bo dodatno okrepilo pozornost v ekipi pred povratno tekmo, v kateri imajo Kazahstanci realno majhne možnosti.

Čini se kako će domaća ekipa u utakmicu ući s nekoliko bitnih izostanaka. Mile Škorić zadobio je udarac u okršaju s Lokomotivom, a izvan kadra vrlo vjerojatno će biti i strijelac prvog gola u Kazahstanu, Mihret Topčagić. Pod upitnikom su i Nejašmić, Beljo i Leovac, no čak da i svi spomenuti igrači budu izvan sastava, Osijek ima dovoljnu širinu da pred svojim navijačima potvrdi prolaz.

Zdi se, da bodo domači v tekmo vstopili z več pomembnimi izostanki. V obračunu z Lokomotivo se je poškodoval Mile Škorić, strelec prvega zadetka v Kazahstanu Mihret Topčagić pa bo najverjetneje izven kadra. Pod vprašajem so še Nejašmić, Beljo in Leovac, a tudi če vsi omenjeni igralci izpadejo iz kadra, ima Osijek dovolj širine, da potrdi napredovanje pred svojimi navijači.

Kyzylzhar

Kazahstanci so se dolgo upirali, a na koncu pričakovano popustili. Gre za povprečno ekipo za ta nivo kvalifikacij, Osijek pa je vsaj za razred boljši od njih, če ne celo več.

Zanimivo je, da je Kyzylzhar po odlični prejšnji sezoni v boju za obstanek v letošnji sezoni, po prvem srečanju pa so izpadli tudi iz pokala. Dva treninga bodo opravili na osiješkem igrišču, kjer naj bi se za razliko od umetne trave Astana Arene razlika v kakovosti še bolj poznala.

Prijedlog za klađenje

Osijek mora iti v tekmo maksimalno in brez podcenjevanja in le v tem primeru ne bi smelo biti težav. Nenad Bjelica je po prvi tekmi podal zanimivo ugotovitev, da je bil pozni gol, ki so ga prejeli, pravzaprav dobra stvar. Ta gol bo njegovo ekipo držal pripravljeno in na pravi ravni že od samega začetka.

Kar zadeva stavni nasvet, smo se odločili za možnost, ki se nam zdi odlična, to je, da bo Osijek zmagal in da ne bomo videli več kot treh golov. Glede na obrambno usmerjenost in taktično organiziranost domačega moštva ter dejstvo, da smo še v začetku tekmovalne sezone, ima kvota 2,08 za to kombinacijo izjemno veliko vrednost.

Datum in ura: 28.07.2022, 20:30

Stava: Ekipa 1 bo zmagala in skupna vsota < 3.5 – Da

Kvota: 2.03

Stavnica: 22bet

Če še niste registrirani pri stavnici 22Bet, se vam obeta možnost prejema odličnega BONUSA DOBRODOŠLICE za vse bralce portala »Stave Online« v višini 100% na znesku vplačila do 122€ (LINK).

Vkolikor vas zanima več stavnic, ki so na voljo v Sloveniji predlagamo ogled našega članka tukaj.

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment