Neteller

neteller

Neteller je eden izmed najbolj enostavnih in varnih načinov za plačila prek spleta. Še posebej je priljubljen med igralci pokra ter športnih stav.

Kaj je Neteller?

Ena najbolj priljubljenih spletnih bančnih storitev, ki vam omogoča varno in hitro nakazovanje denarja na spletu. Neteller lahko uporabljate tudi, če nimate kreditne kartice. V tem primeru je možno nakazilo z moneto ali z bančnimi transferi. Lastniki kreditnih kartic pa s to storitvijo lahko poskrbijo za dodatno varnost. Primeren je za tiste, ki se ne počutijo varno plačevati s kreditnimi karticami prek spleta, saj Neteller deluje kot spletna denarnica oz. faza med banko in stavniškim računom. Če želite lahko naročite tudi Net+ kartico, ki vam bo omogočala dviganje denarja na bankomatu in plačevanje povsod kjer sprejemajo Mastercard (npr. v trgovinah, itd.).


Kako deluje?

Najprej nakažete denar na Neteller račun. To lahko storite s kreditno kartico, moneto, bančnim transferom itd. Ko ste nakazali vaš denar na Neteller račun ga lahko uporabite kot želite. Z nekaj kliki ga prenakažete na stavniški račun, kjer ga uporabite za stave. Dobitke si potem nakažete nazaj na Neteller, s kartico Net+ pa denar dvignete na bankomatu. Denar lahko seveda uporabite tudi za druga plačila in nakazila prek spleta in v trgovinah.


Zakaj Neteller?

  • Varnost – Z Neteller računom je plačevanje prek spleta varno
  • Hitrost – Denar je v nekaj klikih na vašem stavniškem računu in obratno (položi in igraj)
  • Neteller sprejemajo vse spletne stavnice in ponudniki pokra
  • Net+ Mastercard – denar dvignite na bankomatu
  • Dodatni bonusi za Neteller stranke
  • Enostavno za uporabo
  • Odlična podpora uporabnikom

Ustvari svoj brezplačen Neteller račun!

Relevant news