Ameriške predsedniške volitve 2024: stavnice, kvote in favoriti

stave-online
9 aprila, 2024
101 Views
ameriške volitve 2024

Štiri leta so hitro minila. Tedaj so ameriške volitve 2020 prinesle spremembo v celotni državi, ko je Joe Biden zamenjal Donalda Trumpa. Od tega trenutka naprej so se že pojavile stavnice kvote za ameriške predsedniške volitve 2024 in zdi se, da bo tokrat še bolj privlačno kot kdajkoli prej. Volitve v ameriški senat 2022 so bile prvi korak proti predsedniškim volitvam in zdaj vsi čakajo, da vidijo, kdo bodo kandidati demokratske in republikanske stranke.

S tem znanjem vemo, da ni nikoli prezgodaj govoriti o favoritih. Na naši spletni strani smo se odločili, da vam damo kratek pregled možnih predsedniških kandidatov in napravimo simulacijo, kdo bi lahko zmagal na ameriških predsedniških volitvah 2024. Čeprav mnogi verjamejo, da bo boj ponovno med Trumpom in Bidnom, se zdi, da je situacija tokrat nekoliko bolj zapletena. Zato brez nadaljnjega odlašanja, tukaj je trenutna situacija in najboljše stavnice, kjer lahko najdete kvote za stave na ameriške predsedniške volitve.

Poglejmo si trenutne kvote na zmagovalca:

Vir: Bet365

Vir: Bet365

Najboljše stavnice za stave na ameriške volitve 2024

Da bi našli najboljše ponudbe na tem trgu, predlagamo, da si pridobite nekaj informacij. Naša priporočila so vedno, da odprete račune pri spoštovanih športnih stavnicah. Zato je tukaj naš izbor najboljših stavnic za stave na ameriške volitve 2024. Vsaka od teh strani je predvsem zakonita in ima večletne izkušnje. Z igranjem na njih boste zaščiteni in vsaka zmaga bo takoj izplačana.

Bet365: Najboljša stavnica za stave na ameriške volitve

Le malo igralcev spletnih stav še ni slišalo za to stavnico. Bet365 že leta vodi na trgu in ima največje število aktivno registriranih igralcev. Prednosti te znamke lahko preberete v našem podrobnem pregledu. Tukaj bomo samo omenili, da so znani po ponudbi velikega števila trgov za stave. Ameriške predsedniške volitve so vedno prisotne v ponudbi Bet365.

Če se odločite za registracijo na Bet365, morate vedeti, da vas čaka zanimiv dobrodošli bonus. Vsak nov igralec lahko uživa v ponujenih brezplačnih stavah, kar je popolno za vse tipe igralcev.

100% do 25€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj

20bet: Premium bonusi in promocije

Vsak, ki rad stavi na spletu, ve, kako pomembno je najti spletno mesto s poštenimi bonusi in promocijami. Naš favorit v tej kategoriji je zagotovo znamka 20bet. Novi igralci lahko izbirajo med bonusi za športno stavnico in casino. Obe ponudbi sta več kot dobri in nudita možnost dodatnega dobička. Zato ni čudno, da je 20bet trenutno ena izmed najbolj priljubljenih spletnih športnih stavnic.

Ko končate igranje z bonusom, lahko pregledate športe in lige, ki so na voljo na 20bet. Poznani so po svoji odlični izbiri, kvote in trgi za ameriške predsedniške volitve so že postavljeni. Menimo, da je 20bet zelo kakovostna spletna športna stavnica pri kateri je vredno imeti račun.

100% do 100€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj

22bet: Najboljša izbira za nove stavne navdušence

Če šele vstopate v svet spletnih stav, se morate registrirati na uporabniku prijazni stavnici. Naša izbira v tej kategoriji vedno pade na znamko 22bet. Če ste prebrali naš pregled te športne stavnice, ste videli, da je prejela odlične ocene. To je predvsem zaradi fenomenalne ponudbe v stavni sekciji in velikega števila razpoložljivih metod za polog.

Seveda ima vsak nov igralec pravico do dobrodošlega bonusa. 22bet vam daje priložnost, da izberete svoj bonus glede na vaše preference. S to ponudbo lahko začnete svojo stavno avanturo s prednostjo in dodatnim denarjem.

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj

Kdo kandidira za ameriškega predsednika leta 2024?

Če verjamemo igralcem stav iz znane britanske stavnice Bet365, se nekaj kandidatov še posebej izpostavlja. Prvi je nekdanji ameriški predsednik Donald Trump, ki je pri tej stavnici favorit. Na seznamu so tudi trenutni predsednik Joe Biden, nekdanja prva dama ZDA Michelle Obama ter neodvisni kandidat Robert Kennedy Jr. Toda, kot smo že navedli, še ni jasno, katera dva kandidata bosta vstopila v končno tekmo za sedež v Beli hiši.

Večina Trumpovih nasprotnikov iz Republikanske stranke se je umaknila iz tekme in zdi se, da bo skoraj zagotovo kandidat. Tudi zgodnje ankete kažejo na povečanje priljubljenosti nekdanjega predsednika. Problem za trenutnega predsednika Joeja Bidna je pomanjkanje zaupanja, ki ga prejema v ključnih državah (Arizona, Florida, Georgia, Michigan, Severna Karolina, Pensilvanija in Wisconsin). Kot potencialni problem se omenja tudi dejstvo, da je Biden trenutno star 81 let. Trenutni predsednik je imel veliko težav in pravnih zapletov, povezanih s svojim sinom. Realistično je pričakovati, da bo nova kandidatura velik izziv.

Temni konj

Zanimivo pri govoru o ameriških predsedniških volitvah 2024 je dejstvo, da se lahko pojavi neodvisni kandidat. Še nikoli prej stranka tretje opcije ni zmagala na predsedniških volitvah, vendar Robert F. Kennedy Jr. upa, da bo postal prvi zunanji kandidat v zgodovini, ki bo izvedel nepredstavljiv podvig. Ta kandidat je seveda potomec ene najbolj znanih družin v ZDA, ki so kdajkoli sodelovale v politiki. Je sin nekdanjega senatorja Roberta F. Kennedyja in nečak znanega predsednika Johna F. Kennedyja.

Novi časi in novi volivci imajo svoje afinitete. Ankete so pokazale tudi, da vse več mladih ne želi gledati še enega boja med Trumpom in Bidnom. Poleg tega si mnogi želijo videti neodvisnega kandidata. Tu se Robert F. Kennedy popolnoma prilega. Seveda zgodnje analize ne pomenijo veliko, vendar se zdi, da bi lahko bili priča pisanju zgodovine, ko gre za ameriške predsedniške volitve leta 2024.

Ameriške volitve 2024 – Zaključek

Eno je zagotovo. Leto bo zelo zanimivo za vse volivce v ZDA. Težko je reči, kdo bo zmagal. Potrebno je najprej videti, kdo bodo kandidati. Zgodnje ankete kažejo na visoko verjetnost, da bo Donald Trump zmagal za nov mandat v Beli hiši. Zdi se, da je čas Joeja Bidna minil. Samo čas bo pokazal, ali se bo pojavil neodvisni kandidat in ali lahko dinastija Kennedy spet zavzame položaj predsednika.

Pogosta vprašanja

 • Kdaj so predsedniške volitve v ZDA?

  Letos bodo predsedniške volitve v ZDA potekale 5. novembra. Vendar to je konec dolge poti, ki se začne januarja. Konvenciji obeh vodilnih strank bosta potekali julija in avgusta.

 • Kdo je favorit za naslednjega predsednika ZDA?

  Napovedovanje zmagovalca ameriških volitev je vedno nehvaležno. Spomnimo se samo nekaterih prejšnjih volitev, ko so favoriti doživeli poraze. Vendar pa je kot zgodnji kandidat, vsaj po napovedih elitnih stavnic, nekdanji predsednik ZDA Donald Trump.

 • Kje lahko stavim na naslednjega predsednika ZDA?

  Čeprav je precej zgodaj, trenutno več kakovostnih stavnic ponuja kvote za zmagovalca naslednjih ameriških predsedniških volitev. Naše priporočilo je, da pogledate tiste kakovostne strani, ki so prejele visoke ocene v naših pregledih.

 • Kako staviti na predsedniške volitve?

  Stave na predsedniške volitve niso nič drugačne od stav na katerikoli drugi dogodek. Morate najti stavno stran, ki ponuja ta trg, in izbrati tisto, ki vam daje najvišje kvote.

 • Kje najti najboljše stave nasvete 1×2?

  Na portalu Bet Experts lahko vsak dan najdete veliko število brezplačnih nasvetov za stave. Ponujamo vam nasvete za stave na nogomet, pa tudi napovedi iz drugih športov, kot so košarka, NBA in NFL.

Author stave-online

Leave a comment