Stavni listek dneva – 4.08.2022

stave-online
4 avgusta, 2022
537 Views
nogomet stavni nasveti

Tudi ta četrtek je, tako kot pretekli teden, osrednje športno tekmovanje dneva Konferenčna liga in kar 28 tekem v okviru tretjega kroga kvalifikacij za skupinski del. Poleg tega je na sporedu še sedem kvalifikacijskih tekem Evropske lige, zato je veliko število zanimivih dvobojev. Zatorej so naši analitiki sestavili listek dneva, ki ga sestavljajo trije pari s skupno kvoto 3.57.

19:00 Fenerbahce – Slovacko, UEFA Evropska liga

Primarni cilj turškega predstavnika je to leto bila uvrstitev v skupinski del Lige prvakov, a je kijevski Dinamo razblinil njihove sanje. Četudi so bili boljši v povratni tekmi proti ukrajinski ekipi je redči karton Yukseka v začetku drugega polčasa presekal ekipo in Ukrajinci so izkoristili številčno premoč.

Nogometaši Fenerbahčeja se bodo morali hitro ponovno zbrati in popolnoma fokusirati na obveznosti v Evropski ligi, ker uvrstitev v skupinski del prinaša pomembno finančno injekcijo. Zato bodo izbranci trenerja Jorgeja Jesusa morali maksimalno resno pristopiti na tekmi s Slovackim.

Češka ekipa ni imela evropskih obveznostih v prejšnjih tednih in novo sezono v domačem prvenstvu so pričeli z remijem proti Brnu 2-2. Oni so prejšnjo tekmovalno sezono bili četrti na lestvici in v prejšnjih sezonah niso imeli pomembnejših evropskih rezultatov.

Fenerbahce To Win / 1.35

19:00 Molde – Kisvarda, Konferenčna liga

Trenutno vodilni v norveškem prvenstvu nadaljuje pohod proti skupinskemu delu Konferenčne lige. V minuli sezoni jih je v tej fazi tekmovanja po enajstmetrovki ustavil Trabzonspor, zato si vsi v klubu želijo preboleti ta neuspeh.

Oni so v prejšnjem krogu bili boljši od švedskega Elfsborga in slavili so na obeh tekmah – doma s 4-1 in v gosteh z 2-1. Posebej močni so bili pred svojimi navijači. Po zaostanku z 0-1 na polčasu, so v 15 minutah dosegli tri gole in tako dosegli morda celo odločujočo prednost v dvoboju.

Na drugi strani je Kisvadia nov obraz na evropskem nogometnem zemljevidu. Aktualni madžarski podprvaki so uspešno premagali prejšnjo oviro, kazahstanski Kairat, in na obeh tekmah slavili z 1-0.

Ključna prednost Moldeja bo presežek evropskih izkušenj in dejstvo, da so v zadnjem času precej razpoloženi.

Molde To Win And Total Goals Over 1.5 – Yes / 1.65

21:00 Dundee United – Az Alkmaar, Konferenčna liga

Nogometaši Dundee Uniteda se bodo po desetletni odsotnosti z evropske scene znova udeležili evropskega tekmovanja. Tedaj jih je v tretjem krogu kvalifikacij za Evropsko ligo prepričljivo premagal moskovski Dinamo, skupni izid pa je bil 7-2.

Rezultati in forma škotske ekipe pred in na začetku letošnje sezone niso obetavni. Na obeh pripravljalnih tekmah so jih premagali angleški nižjeligaši, v uvodnem krogu škotskega prvenstva pa so remizirali s Kilmarnockom.

Nogometaši AZ Alkmaarja so za razliko od svojih tekmecev že odigrali uradne tekme v Evropi, v prejšnjem krogu kvalifikacij pa so bili boljši od bosanske Tuzle City. Obe tekmi so dobili z 1-0 in 4-0 ter rutinirano odpravili realno šibkejšega tekmeca.

Nizozemska ekipa je redna udeleženka evropskih tekmovanj in verjamemo, da je tudi individualna kakovost na njihovi strani.

Az Alkmaar To Win / 1.53

VSE KVOTE SO IZ STAVNICE 22BET, IN ČE SE ODLOČITE IGRATI NAŠ LISTEK DNEVA, BO TA PLAČAN Z ODLIČNO KVOTO 3.057, KAR POMENI, DA NA VLOŽENIH 10 EVROV LAHKO IMATE VEČ KOT 20 EVROV ČISTEGA DOBIČKA, ČE BO TA LISTEK DOBITEN.

V kolikor nimate računa na stavnici 22bet, lahko prevzamete neverjetni 100% BONUS DOBRODOŠLICE na znesek pologa do največ 122 € za vse bralce portala Stave-online.

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment