Stavni nasvet: Club Brugge – PSG

stave-online
22 oktobra, 2019
536 Views

Čez vikend z našimi stavnimi nasveti nismo imeli veliko uspeha, od štirih tekem se je namreč le ena izkazala za zmagovalno. Roko na srce, boginja Fortuna nam ni bila ravno naklonjena, si pa prizadevamo, da bo ta teden uspešnejši. Danes in jutri se igra novi krog Lige prvakov, na naš radar pa je padla tekma, ki se igra na stadionu Jan Breydela, kjer se bosta srečala domači Club Brugge in francoski prvak PSG. Glede na to, kako obe ekipi igrata v tej sezoni, smo povsem prepričani, da nas čaka izjemno zanimiva tekma.

Club Brugge je trenutno na prvem mestu belgijskega prvenstva, še pomembneje pa je, da so v odlični formi. V Ligi prvakov imajo sicer doslej dva remija in če je bil tisti z Galatasarayem v njihovo razočaranje, pa je zagotovo remi na Santiago Bernabeu (2-2) odlična vzpodbuda. Ta ekipa je pokazala, da nima nobenega spoštovanja do nikogar, a na drugi strani bo tokrat PSG, ki je v to sezono krenil silovito in vprašanje je kako se bo nadarjena ekipa Club Brugge-a lahko uprla.

1xbet bonus

Paris Saint Germain dominira v svojem državnem prvenstvu in so na prvem mestu s petimi točkami prednosti pred drugouvrščenim Nantesom. V Ligi prvakov imajo dve zmagi, v prvem krogu so na svojem Parku Princev deklasirali Real Madrid s 3: 0, v drugem krogu pa so v Istanbulu zabeležili še eno pomembno zmago proti Galatasarayu z 1: 0. Zdi se, da bi to morda lahko bila tista prava sezona za ta bogati klub, predvsem z vidika Lige prvakov, saj jim je domače prvenstvo že leta ne predstavlja nobenega izziva.

Pričakovani postavi

Trener domačih ne bo mogel računati na kapetana Vormera, ki je suspendiran, po mesecu odsotnosti pa se vrača Kolumbijec Balanta. Na drugi strani trener PSG še vedno ne more računati na poškodovanega Neymarja.

Rezultati in trendi

Ti dve ekipi se doslej še nikoli nista pomerili in to bo njuna prva tekma. Zato v tem pogledu ni nobenih preteklih trendov, edino kar je znano je, da sta obe ekipi zelo ofenzivno usmerjeni in bi bilo zelo nenavadno, če na tej tekmi ne bi padlo veliko golov.

Stavni nasvet

Glede na dejstvo, da obe ekipi gojita zelo napadalni nogomet, menimo, da je na tej tekmi treba odigrati stavo na Več kot 3 gole (Ekipi dosežeta več kot 2 gola), ki se plača po odlični kvoti 2.02 na stavnici 1xBet.

Če niste prepričani, kaj ta stava pomeni, in kaj je azijski hendikep, potem predlagamo, da preberete naš članek o tej temi tukaj.

1xbet bonus

Author stave-online

Leave a comment