Stavni nasvet: Atalanta – Torino

stave-online
1 septembra, 2019
509 Views
stavni nasveti

Prejšnji teden se je začela italijanska Seria A in že v prvem krogu smo videli nekaj presenetljivih razultatov. Danes bo Atalanta na svojem stadionu Atleti Azzurri d’Italia pričakala ekipo Torina, ki se je pred nekaj dnevi vrnila iz Anglije, po tekmi Lige Evropa z Wolverhamptonom. Obe moštvi sta sezono začeli z zmagami, Atalanta je bila boljša na gostovanju pri SPAL-u z rezultatom 3-2, Torino pa je na svojem stadionu premagal Sassuolo z 2: 1.

Atalanta iz leta v leto kaže velik napredek tako pri rezultatih kot po velikosti kluba. Prej so bili znani kot klub, ki ima odličen sistem za ustvarjanje mladih igralcev, v zadnjih dveh ali treh sezonah pa so resnično pokazali napredek v članskem nogometu. Trener Gasperini ima na razpolago mešanico mladosti in izkušenj in upravičeno se pričakuje, da bo v tej sezoni Atalanta dosegla nekaj zanimivih rezultatov. V zadnjih sedmih srečanjih imajo razmerje med štirimi zmagami, nič remiji in tremi porazi.

1xbet bonus

Torino je imel prav tako odlično lansko sezono in si zasluženo priboril mesto v kvalifikacijah za Ligo Evropa. V skupinski del se jim ni uspelo prebiti saj so izpadli proti odlični ekipi Wolverhamptona, zdaj pa se bodo popolnoma osredotočili na domače prvenstvo. Trener Mazzari ima na voljo veliko kakovostnih nogometašev, zagotovo pa je zvezda ekipe Andrea Belotti, ki je že leta najboljši strelec ekipe. V zadnjih sedmih srečanjih imajo razmerje štiri zmage, en remi in dva poraza.

Pričakovani postavi

Pred tem srečanjem Atalanta nima večjih težav, medtem ko gostje prihajajo precej oslabljeni. Domači trener namreč ne bo mogel računati le na poškodovanega Castagneja, medtem ko gostje prihajajo brez Simone Edera in napadalca Iaga Falque-a, vprašljivi pa so še Ansladi, Buongiourno in Lyanco. Če k temu dodamo, da je ekipa Torina poi odigranih štirih tekmah v desetih dneh precej utrujena, lahko vidimo, da ima Atalanta poleg domačega terena tudi prednost svežine.

Rezultati in trendi

Ti dve ekipi sta doslej igrali 36-krat in lahko rečemo, da so rezultati zelo enakomerni. Konkretno, gostitelji so zmagali 13-krat, 11-krat je bilo neodločeno, 12-krat pa je zmagal Torino. Zanimivo je, da ni nekih močnih trendov, tudi kar se tiče golov, večkrat pa so bile to tekme z malo goli. Zaradi tega smatramo, da ne smemo posvečati posebne pozornosti trendom in preteklim rezultatom, temveč je potrebno uporabiti občutek.

Stavni nasvet

Atalanta na svojem igrišču vedno igra veliko bolje kot na gostujočih tekmah, tudi zaradi podpore njihovih fantastičnih navijačev. Ti dve ekipi sta po našem mnenju podobno kvalitetni in v normalnih pogojih bi bila to 50-50 tekma. Toda ekipa iz Torina je utrujena in oslabljena, Atalanta pa na drugi strani spočita in brez večjih težav s poškodbami. Zaradi vseh teh razlogov menimo, da je najboljša stava igrati na hendikep Atalanta -0.75AH (Atalanta zmaga in pokrije -0.75 hendikep), ki se plača po solidni kvoti 1.8 na spletni športni stavnici 1xBet.

Če niste prepričani, kaj ta stava pomeni in kako jo odigrati, ali vas zanima kako deluje azijski hendikep, predlagamo, da preberete naš članek o tej temi, ki je na voljo tukaj.

1xbet bonus

Vsi stavni nasveti

Author stave-online

Leave a comment