Stavni nasvet: Karabag – Dundalk

stave-online
31 julija, 2019
555 Views
stavni nasveti

Kvalifikacije za Ligo Prvakov se nadaljujejo in danes smo za vas uspeli najti precej zanimivo tekmo, ki ponuja kar solidno kvoto na realno postavljeno linijo azijskega hendikepa. Azarbejdžanski prvak Qarabag na svoji Dalga Areni v Bakuju gosti irskega prvaka Dundalk. Prva tekma se je končala brez zmagovalca, rezultat po pvrih 90 minutah je bil 1-1. Na tej tekmi so gostje povedli že v 4. minuti, po zadetku Emrelija in bili generalno boljši nasprotnik, toda v 78. minuti je domačim uspelo izenačiti z zadetkom Hobana. Danes na povratni tekmi domačinom zadostuje že rezultat 0-0, saj so dosegli zadetek v gosteh, vendar menimo, da ne bodo kockali z izračuni, ampak da bodo igrali napadalno že od začetka.

Qarabag je ekipa, ki jo sestavlja veliko število tujcev in nekaj igralcev azerbajdžanske reprezentance, ki imajo veliko izkušenj, tako klubskih kot mednarodnih. Kot smo že ugotovili, so nekakšna legija tujcev, saj imajo v svojem seznamu nič manj kot deset tujcev, predvsem iz Brazilije in Španije. Na zadnjih sedmih tekmah imajo izkupiček dveh zmag, štirih remijev in enega poraza, še posebej pa je zanimivo, da zelo težko igrajo na evropskih tekmah, predvsem doma, o čemer bomo govorili kasneje.

[mailmunch-form id=”806602″]

Irski prvak Dundalk je na drugi strani, na zadnjih sedmih tekmah štirikrat zmagal, trikrat remiziral in je brez poraza. Toda potrebno je izpostaviti, da so to tekme domačega prvenstva, kjer oni že nekaj let dominirajo. Imajo ekipo, sestavljeno izključno iz igralcev z Otoka, brez tujih igralcev, najnevarnejši in najboljši igralec pa je strelec s prve tekme Hoban, ki je v dveh sezonah na 60 tekmah za Dundalk dosegel 41 golov.

Pričakovani postavi

Gostujočo ekipo je v Bakuju pričakala močna vročina, ki je večina igralcev ni vajena. Trener Jamie McGarth je izjavil, da morajo biti maksimalno skoncentrirani, kajti če bodo zgodaj prejeli zadetek, kot na prvi tekmi, lahko pride do debakla. Čez vikend je trener namenil počitek osmim igralcem prve ekipe in nima težav s poškodbami in suspenzi. Domača ekipa gre na teren brez težav, z eno samo željo, da nadaljuje uspešen niz domačih tekem.

Rezultati in trendi

Pretekli teden je bilo prvo srečanje teh dveh ekip, tako da nimamo dovolj podatkov, s katerimi bi analizirali prejšnje medsebojne tekme. Če se osredotočimo na to, kako igrata ekipi generalno, pridemo do zaključka, da je Qarabag v zadnjih devetih evropskih tekmah na svojem terenu šestkrat obdržal mrežo nedotaknjeno, kar je odličen podatek za naš današnji izbor.

Stavni nasvet

Stavnice so postavile Qarabag kot močnega favorita na tej tekmi in postavile linijo azijskega hendikepa na -1 AH, kar se nam zdi realno. Včeraj se je kvota na zmago gostiteljev začela dvigovati in zdaj je takšna, da je preprosto ne moremo zgrešiti. Qarabag je bolj izkušena in nesporno boljša ekipa. Doma igrajo odlično in na svoji prvi tekmi so pokazali, da zlahka zadenejo proti Dundalku. V Bakuju bo danes zelo vroče, kar zagotovo ne ustreza gostujoči ekipi, in glede na to, da v domačem prvenstvu dominirajo in z lahkoto zmagujejo, imamo občutek, da niso vajeni igrati bolj zaprtih tekem, kar bo na tej tekmi zagotovo nujno. Zaradi tega je naš stavni nasvet, da na tej tekmi igrate Qarabag -1AH (zmaga Qarabaga z dvema ali več goloma razlike), ki se na 1xBetu plača z odlično kvoto 1,89.

Če niste prepričani kako igrati to stavo ali vas zanima kako deluje azijski hendikep, predlagamo, da si preberete naš članek o tem, tukaj.

Danes, 19:00 – Liga Prvakov, Kvalifikacije

19:00 Qarabag – Dundalk: tip, Qarabag -1AH @ 1.89

1xBet

4.1/5
  • Najboljše kvote
  • Prek 150 možnosti plačevanja
  • Super bonusi in promocije
  • Live streaming
  • Več kot 40 različnih jezikov
  • Številni azijski hendikepi in posebni trgi
  • Samo ena licenca
  • Omejeni dostopi v nekaterih državah
100% do 130€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment