11 vrtljajev brez depozita
100% do 200€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
4.1/5

 • Velika transparentnost pri različnih procesih v igralnici
 • Izvrstna ponudba tako modernih kot tudi klasičnih iger
 • Intuitivno oblikovana in dobro dodelana spletna stran
 • Visoki varnostni standardi za igralce
 • Do igralnice lahko dostopate samo preko brskalnika – namizna verzija ni na voljo
 • Kratka veljavnost bonusov
 • Odsotnost pokra, binga in športnih stav
 • Težki pogoji za izplačilo dobitkov

Overview


 • Spletno mesto:
  videoslots.com
 • Ustanovljeno:
  2011
 • Lastnik:
  Videoslots Sports Limited
 • Licenca:
  Malta Gaming Authority, UK Gambling Commission

Videoslots

Med vsemi spletnimi ponudniki iger na srečo boste le stežka našli igralnico, ki bi bila bolj zaupanja vredna kot Videoslots. Spletna igralnica je licencirana na Nizozemskem in ima kar dve licenci – britansko in malteško. To se kaže predvsem v veliki transparentnosti podatkov o igrah, izplačilih itd.

V spletni igralnici Videoslots pa ni poskrbljeno samo za varnost in transparentnost, temveč tudi za zabavo igralcev, saj lahko tej izbirajo med več kot 900 igrami. Pri igrah velja omeniti predvsem progresivne jackpote v višini do treh milijonov evrov, kar bo v kombinaciji z mamljivim bonusom dobrodošlice ugajalo tudi zelo zahtevnim igralcem.

Izbira iger

Čeprav je igralnica Videoslots relativno mlada s svojimi začetki v letu 2011, je ena izmed redkih s tako pestro izbiro iger. Kar 900 različnih iger naj bi bilo v ponudbi, ki jo redno dopolnjujejo nove, še boljše igre za popolno igralniško izkušnjo.

Že samo ime spletnega ponudnika nakazuje, da je Videoslots pravi raj za ljubitelje igralnih avtomatov, bolj natančno video avtomatov, ki vas bodo s prepričljivimi animacijami in zvočnimi učinki popeljali v napet svet igralništva. Seveda v ponudbi ne manjka iger vodilnih proizvajalcev, kot so Microgaming, IGT, Play’n GO …

Niste ravno ljubitelj igralnih avtomatov? Potem vam bo gotovo zelo všeč ponudba klasičnih namiznih iger, kot sta blackjack in ruleta, video pokra in kartic za praskanje. Žal pa igralnica ne nudi različnih vrst pokra, spletnega binga in športnih stav, kar je zagotovo velika pomanjkljivost v primerjavi z nekaterimi drugimi ponudniki.

Vesela novica za igralce, ki so veliko na poti, je, da lahko do vseh iger Videoslotsa dostopate tudi z mobilno aplikacijo. Tako lahko svojo najljubšo igro igrate, medtem ko čakate v koloni ali v vrsti na blagajni.

Bonus dobrodošlice z dodatno nagrado

Tako kot ponudba iger je mamljiva tudi ponudba bonusov in promocij. Videoslots vam podari 100 % zneska prvega vplačila, s čimer lahko pridobite do 200 €. Minimalna višina vplačila znaša 10 €, za izplačilo pa morate znesek bonusa staviti vsaj 20-krat.

Poleg bonusa dobrodošlice lahko za prvo vplačilo, višjo od 10 €, dobite 10 € kot nagrado. Za izplačilo morate znesek bonusa staviti vsaj 25-krat.

Vikend promocija – dnevno do 300 €

Spletna igralnica Videoslots zelo ceni svoje goste in jih temu primero nagrajuje z različnimi promocijami, med katerimi izstopa vikend promocija. Vsak petek igralnica zbere vse vaše stave na igralnih avtomatih med tednom in vam na podlagi tega izplača Weekend Booster. Vikend bonus se sešteje na podlagi vaših stav in RTP-ja igralnega avtomata (vrednost, ki prikazuje donos za igralca).

Prednosti in slabosti ponudnika Videoslots

Spletna igralnica Videoslots je v veliko pogledih prava poslastica za igralce, ki obožujejo igralne avtomate, in igralce, ki prisegajo na klasične namizne igre. Kljub veliki priljubljenosti pa to še zdaleč ne pomeni, da igralnica nima slabosti oz. pomanjkljivosti.

Zaključek

Veliko število iger, visok bonus dobrodošlice in vikend promocije bodo brez dvoma prepričali številne igralce, saj vam nizozemska spletna igralnica nudi skoraj vse, kar potrebujete za zabavno igralniško izkušnjo. Seveda ne moremo mimo dejstva, da igralnica Videoslots ne nudi pokra, ki je skoraj že prava stalnica v spletnih igralnicah. Če pa vas odsotnost nekaterih iger ne moti, potem je Videoslots dobra izbira za vas.

Videoslots

4.1/5