Vbet

vbet
Bonus

50% do 100€

Igraj zdaj Igraj zdaj
Overview
 • Licenca: Curacao eGaming license
 • Ustanovljeno: 2003
 • Storitve: Športne stave, casino, poker
 • Vplačila: Bančni transfer, Visa, Mastercard, NETeller, Skrill, PaySafeCard, Maestro, ecoPayz, WebMoney
 • Izplačila: Bančni transfer, Visa, Mastercard, NETeller, Skrill
 • Mobilne stave: Da

Spletna stavnica Vbet je blagovna znamka ponudnika Radon B. V., ki spada v sam vrh ponudnikov na področju igralništva in stavnic. Zato ne preseneča, da se je stavnica Vbet v 10 letih obstoja razvila v eno izmed najpriljubljenejših spletnih platform za ljubitelje stav in iger na srečo, saj je Vbet razdeljen na dva dela – spletno stavnico in igralnico, ki skupaj pokrivata več kot 30 različnih športov in veš sto iger na srečo, od igralnih avtomatov pa vse do klasičnih iger s kartami.

Pros / Cons
 • Odličen začetni bonus
 • Velika raznolikost športnih dogodkov
 • Obsežna paleta stavnih trgov
 • Pogoste promocije
 • Hitro brezplačno izplačilo
 • Malo možnosti plačil
 • Dokaj nizki limiti

Športne stave brez dvoma veljajo za eno izmed najbolj priljubljenih vrst stav med uporabniki, saj visoki dobitki niso samo posledica sreče kot v igralnicah, temveč temeljijo tudi na vašem znanju in poznavanju določene športne panoge, najsibo nogomet, tenis ali konjske dirke. Zaradi velike priljubljenosti lahko že vrsto let stave polagate tudi v spletnih stavnicah – za eno izmed boljših velja stavnica Vbet.

O stavnici Vbet

Najbolj navdušeni nad spletno platformo Vbet bodo zagotovo ljubitelji stav, saj spletna stavnica v svoji ponudbi trenutno nudi 30.000 ”live” tekem, tj. tekem, ki se odvijajo v živo, in več kot 40.000 različnih ”pre-match” dogodkov vsak mesec, kar bo zadovoljilo tudi najbolj zahtevne uporabnike.

Poleg številnih iger na srečo najdete na spletni strani stavnice Vbet športne novice o najnovejših trendih, rezultatih po različnih športnih panogah, ki jih praviloma spremljajo zanimivi videoposnetki, slike in obsežne statistike. Vse to zagotovo pripomore k še večjemu in predvsem daljšemu obisku uporabnikov ter seveda poskrbi za nadvse prijetno uporabniško izkušnjo.

Pravi šport za vsak okus

Ena izmed prednosti Vbeta v primerjavi z drugimi podobnimi portali je velika izbira športov. Od nogometa in tenisa preko golfa in kriketa pa vse tja do pikada, košarke in ameriškega nogometa – v stavnici Vbet boste gotovo našli svoj najljubši šport.

Nogomet na primer pokriva vse evropske lige na čelu z Ligo prvakov, prav tako so zastopane najboljše lige iz Španije, Nemčije in Italije. Ponudba pa se tukaj še zlepa ne konča. Načeloma je pokrita vsaka država, kjer imajo organizirane nogometne lige. Tako lahko spremljate in stavite na ekipo Združene republike Tanzanije ali na eno izmed 30 stavnih možnosti. Vodilno mesto z 90 stavnimi možnostmi pa pripada Evropi.

Prenosi tekem v živo

Spletna stavnica Vbet trenutno še ne podpira prenosov tekem v živo, pa čeprav ima lastnik stavnice licenco in možnost integracije te funkcije za več različnih športov, kar bo v prihodnosti še dodatno obogatilo že tako raznovrstno ponudbo različnih storitev.

Do takrat se bodo igralci morali zadovoljiti s kombinacijo spremljanja rezultatov tekem v živo in sprotnim polaganjem stav ”in-play betting”. Čeprav prenosi tekem v živo niso del ponudbe, pa je zato prikaz rezultatov v živo dobro pregleden s številnimi grafičnimi pripomočki, ki vam bodo olajšali spremljanje tekem.

Uporabnost in platforma

Spletna stran je zelo prilagodljiva in igralci lahko seznam svojih iger izbirajo glede na prednost in pogostost igranja. Na levi strani spletnega mesta boste našli seznam, ki vsebuje vse naslove, ki so na voljo na podlagi ponudnika žanrov in programske opreme. Poleg tega bodo na vrhu tega seznama prikazane nedavne igre. To zelo olajša postopek in zmanjša čakalni čas.

Vizualno, spletno mesto ustvarja visoke ocene zaradi svoje navdihnjene izbire barv in pozornosti do podrobnosti. Promocijski bannerji so minimalni in igralci niso preobremenjeni z oglasi, ki blokirajo njihov pogled. Namesto tega so informacije narejene jedrnato in v obvladljivem formatu, tako da so igralci informirani z ustreznimi novicami in pomembnimi dogodki.

Spletna stran je na voljo v številnih jezikih in tudi v slovenskem, srbskem in hrvaškem jeziku. Obstaja tudi mobilna različica strani, kar je dobrodošlo za vse igralce.

Mobilna aplikacija Vbet

Dobrodošla novost spletne stavnice Vbet je med drugimi tudi možnost prenosa mobilne aplikacije. Sicer je aplikacija na prvi pogled videti zelo preprosto, vendar se ne pustite zavesti. Kljub preprostosti aplikacija vsebuje vse, kar potrebujete za uspešno polaganje stav – grafični prikazi tekem, ”in-play” stave itd.

Sklepna misel

Spletna stavnica Vbet trenutno vsem novim igralcem nudi 100€ bonusa za športne stave in caisno, na voljo pa so tudi številne druge promocije. Poleg tega pa je spletna stran iz tehničnega in grafičnega vidika prava paša za oči, pohvale vredne so tudi možnosti polaganja stav med spremljanjem iger in vedno sveže novice iz sveta športa, stav in zabave.

vbet

50% do 100€

Igraj zdaj Igraj zdaj