Stavni listek dneva – ponedeljek 19.09.2022

stave-online
19 septembra, 2022
400 Views
stavni listek

V ponedeljek je običajno ponudba nogometnih tekem nekoliko slabša, zato smo tokrat za listek izbrali tekme iz Armenije in Romunije.

To so naši predlogi za Listek dneva v ponedeljek, 19.09.2022

Urartu – Pyunik, Armenija Premier League, 18.00

Čeprav se je prvenstvo v Armeniji šele začelo, je boj za vrh lestvice v polnem teku. Osmi krog bosta sklenili Urartu in Pyunik, ekipi, ki zasedata tretje in peto mesto na lestvici.

Ekipama je skupna kakovostna, a tudi zelo agresivna igra v obrambi. Urartu je prejel 6 golov na 7 tekmah, medtem ko je obramba Pyunika klonila le 3x na 6 tekmah.

Glede na to, da je imel Pyunik pred dnevi težko tekmo v Evropi, verjamemo, da nas tokrat čaka tekma z nekoliko nižjo intenzivnostjo, kar naj bi se odrazilo tudi v številu doseženih golov.

Obe ekipi data gol – ne ( 1.72 )

FC Arges – CFR Cluj, Romunija Liga 1, 19.30

Gostje so v prvih 8 krogih doživeli že 3 poraze, tako da so od prvega mesta oddaljeni že velikih 9 točk. Ne glede na trenutno situacijo ima CFR Cluj šampionske ambicije, a bodo za uresničitev teh sanj potrebovali veliko bolj konstantno formo. V zadnjih štirih tekmah imajo 2 poraza in 2 zmagi, v prid pa jim gre dejstvo, da so ena bolj učinkovitih ekip v ligi.

Igrajo proti Argesu, ki je v 10 tekmah prejel 14 golov, kar jim daje upravičene razloge za optimizem, da lahko tukaj pridejo do vseh treh točk.

Gostje so v tem trenutku boljša ekipa in če se bodo, tako kot znajo, osredotočili na obrambo, obstaja velika verjetnost, da bodo na tej tekmi ohranili mrežo nedotaknjeno.

Obe ekipi data gol – ne ( 1.58 )

Skupna kvota: 2.7176

Stavnica: Ivibet

100% do 150€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment