Stavni nasvet: Torino – Bologna

stave-online
12 januarja, 2020
477 Views
stavni nasvet

Odlično smo včeraj opravili posel, saj so bili vsi naši stavni nasveti dobitni. Danes je ponovno zelo solidna ponudba tako nogometnih, kot v košarkaških ligah in našli smo tekmo, katerima ima vrednost le na enem marketu in to na tistem, katerega mi zelo radi igramo. Namreč, v okviru 19.kroga italijanske Serie A se bosta srečali ekipi Torina in Bologne na stadionu Olimpico Grande Torino.

Domača ekipa se trenutno nahaja na 9.mestu, na domačem terenu pa igrajo solidno saj imajo tri zmage, dva remija in celo štiri poraze z 9 doseženih in 12 dobljenih golov. Torino mnogo bolj učinkovito igra na gostovanjih, ampak so generalno slabši v obrambi in napad jim je boljša točka v vsakem primeru, saj imajo odličnega in nepredvidljivega kapetana Belottija. 

Na drugi strani ekipa Bologne se trenutno nahaja na 11.mestu na lestvici, na gostovanjih imajo tri zmage, dva remija in štiri poraze z gol razliko 16 dobljenih in 14 doseženih golov. Njih na klopi vodi karizmatični trener Siniša Mihajlović, kateri se to sezono bori z zelo težko boleznijo in je na veliko tekem njegovo ekipo vodil pomočnik trenerja. Generalno že vsak teden udarjamo po ekipi Bologne kar se tiče golov in niso nas velikokrat razočarali. 

Pričakovane postave

Oba trenerja imata na voljo vse igralce in pričakujemo eno zelo zanimivo tekmo.

Prejšnji rezultati in zanimivosti

Te dve ekipi dosedaj sta igrali medsebojno kar 22x in rezultati so bolj na strani Torina katera je zmagala 8x, 9x je bilo neodločeno, Bologna pa je zmagala le 5x. Kar se tiče golov, rezultati so mešani, saj je bilo kar nekaj tekem z veliko golov in nekaj tekem kjer golov ni bilo na pretek. Vseeno v zadnjih 6 medsebojnih tekmah je bilo kar 4x več kot dva zadetka in kjer sta obe ekipi dosegle zadetek.

Stavni nasvet

Zares mislimo da so stavnice na tej tekmi napravile napako na marketu za gole, oziroma so postavili dokaj visoko kvoto kombinacijo iger na število zadetkov in obe ekipi dosežeta gol. Iz tega razloga smatramo, da se splača odigrati BTTS & O2.5 Goals (da obe ekipi dosežeta gol in da bo več kot 2 gola na tekmi), katera stava se plača po kvoti 2.05 v spletni športni stavnici Bet365.

Author stave-online

Leave a comment