Stavni nasvet: Crvena Zvezda – Kopenhagen

stave-online
6 avgusta, 2019
555 Views
stavni nasveti

Ekipa Crvene zvezde, ki je prejšnjo sezono igrala v skupinskem delu Lige Prvakov, danes na svojem stadionu Rajka Mitića, bolj znanem kot Marakana, pričakuje danskega prvaka, ekipo iz Københavna. Ob velikem številu že razprodanih vstopnic se pričakuje pravo peklensko vzdušje na enem najbolj znanih stadionov v regiji, kjer Crvena zvezda v zadnjih letih redko pozna poraz. Kot pokazatelj moči Zvezde na domačem terenu govori dejstvo, da je Liverpool (0-2) lani tam doživel enega redkih porazov. Glede na to, da je FC Kopenhagen izjemno dobra ekipa, menimo, da bo to eden najbolj zanimivih dvobojev tega kroga.

Crvena zvezda se je v tej sezoni močno okrepila, pripeljala je kar nekaj zanimivih okrepitev, vendar pa so imeli v začetku letošnje sezone veliko težav, zlasti v prvem krogu kvalifikacij, ko so se proti Suduvi precej namučili (2: 1). V naslednjem krogu so igrali proti Helsinkom, zmagali doma, a na gostovanju doživeli poraz z 2: 1. V zadnjih sedmih tekmah so zabeležili pet zmag, remi in poraz.

[mailmunch-form id=”806602″]

Kopenhagen ima na zadnjih sedmih tekmah šest zmag in remi. Kvalifikacije za Ligo Prvakov so začeli šele v prejšnjem krogu, kjer so ugnali moštvo New Saints (2-0 in 1-0). Ekipa iz Københavna ima nekaj znanih igralcev, ki so prava mešanica mladosti in izkušenj ter veljajo za izjemno neugodnega nasprotnika.

Pričakovani postavi

Oba trenerja sta izjavila, da je to prvo srečanje za ekipi zelo pomembno, pričakujejo pa se najmočnejše možne zasedbe na obeh straneh. Trener Crvene zvezde je ostal skrivnosten in napovedal več sprememb v postavi glede na tekmo s Helsinki, predvsem zaradi slabše forme obeh krilnih igralcev. Kar zadeva ekipo iz Københavna, bodo najverjetneje prišli na igrišče v svoji standardni postavi 4-4-2.

Rezultati in trendi

Ti dve ekipi se medsebojno še nikoli nista pomerili, tako o trendih ne moremo govoriti. Kljub temu pa glede na to kako ekipi igrata svoje tekme, lahko sklepamo, da bo to tekma z veliko taktiziranja in malo zadetki.

Stavni nasvet

Glede na to, da na tem srečanju nimamo posebej močnih in izrazitih trendov, bomo za ta stavni nasvet uporabili svoje izkušnje, občutke in zgodovinske podatke. Crvena zvezda je na zadnjih 25 domačih tekmah dosegla kar 21 zmag, dva remija in le dva poraza. Tudi v Ligi Prvakov imajo izkupiček šestih zmag, štirih remijev in le enega poraza (proti PSG v lanski sezoni), kar nam pove, da je Marakana težko osvojljiva trdnjava za številne ekipe. Zaradi tega smo se odločili igrati na Crvena zvezda -0.5AH (zmaga Crvene Zvezde), ki se plača po zelo solidni kvoti 2.065 na stavnici 1XBetu.

1xBet

4.1/5
  • Najboljše kvote
  • Prek 150 možnosti plačevanja
  • Super bonusi in promocije
  • Live streaming
  • Več kot 40 različnih jezikov
  • Številni azijski hendikepi in posebni trgi
  • Samo ena licenca
  • Omejeni dostopi v nekaterih državah
100% do 130€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj

 

Vsi stavni nasveti

Author stave-online

Leave a comment