3.9/5

 • Več kot 80 let izkušenj
 • Konkurenčne kvote
 • Izjemna ponudba dogogdkov
 • Najboljša izbira za konjske in pasje dirke
 • Prenosi tekem v živo
 • Slaba ponudba bonusov
 • Ne najbolj pregledna oblika strani
 • Provizija na bančne transferje

Overview


 • Spletno mesto:
  williamhill.com
 • Ustanovljeno:
  1934
 • Lastnik:
  William Hill
 • Licenca:
  Gibraltar, UK Gambling Commission

William Hill

William Hill je svetovno znana stavnica in ena izmed največjih stavnic v Združenem kraljestvu.  Ustanovljena leta 1934 je bila prva, ki je prišla na trg ameriških športnih stav. Poleg prepoznavnosti pa ima stavnica tudi zaupanja vredno blagovno znamko. V letu 2015 je imela že več kot 3 milijonov uporabnikov, kar dokazuje, da si stavnica še naprej prizadeva za kakovost na konkurenčnem trgu.

Kvote in ponudba stav

Ime William Hill se ponavadi veže na visoko-kakovostne storitve. Ponudba stavnice zajema športne stave, William Hill casino igre in poker. Njihova glavna storitev pa so seveda športne stave. Z lahka boste našli trg ki ga iščete, saj so trgi zelo obsežni. Pokrivajo namreč več kot 60.000 nogometnih tekem letno. Govorimo tudi o tekmah, tekmovanjih in vsem ostalim, kot so hendikepi, posebne stave, over/under in drugi trgi na eni tekmi.

Enako močni kot v nogometu, so tudi na drugih trgih. Imajo močno pokritost severnoameriških športov in ponujajo odlične konkurenčne kvote, kot bi pričakovali, saj se njihovi izmenjevalci resnično odlikujejo v možnostih in vrednosti. Razširili so že tako močno paleto izdelkov in imajo v nogometu povprečno 5,4% maržo. To je bolje za igralce, kot pa za veliko drugih večjih stavnic. S tem kažejo, da  nudijo dobre storitve. Žal William Hill Bonus ni na voljo.

Platforma

Oblika spletne strani William Hill Desktop site je sicer solidna zasnovana ampak sigurno ne ustreza vsakomur. Na trenutke se občuti nered, ker je na njej veliko informacij naenkrat. Nudijo veliko število dogodkov in trgov in očitno ne želijo da kakšno zgrešite. Na srečo pa je segment športnih stav dosti bolj pregleden. Obstaja tudi mobilna različica, ki je funkcionalna, vendar nima tako dobrih ocen kot katere druge aplikacije. Na voljo je tudi William Hill app.

Stave v živo

Na voljo so številne stave v živo, kot bi to tudi pričakovali. Pokritost tekem je resnično izjemna, še posebej ko gre za nogomet. Vidi se, da William Hill nogomet jemlje resno. Ni čudno, saj je eno izmed najbolj popularnih področij. Trgi so jasni in postopek je hiter. Nič nenavadnega ni da je na eni nogometni tekmi na voljo več kot 50 trgov, ki bi lahko bili od kvalifikacij Svetovnega pokala, do tekme Copa America do League One fixture v Angliji. Pokritost in raznolikost je torej izvrstna.

Dodatno

Skupno gledano, funkcije, kot so njihove stave v živo in prenosi tekem v živo resnično poudarjajo njihove izkušnje pri športnih stavah. So kar dobri pri stavah hendikepa in resnično poskušajo prikazati visokokakovostne konjske dirke (william hill horse racing)v velikem obsegu. Njihova stavna lista je odlična, saj omogoča izjemno funkcionalnost pri nadzoru stavnih možnosti.

William Hill ponuja možnost Cash Outa. Pravzaprav temu pravijo vplačevanje stave in je na voljo tudi v različnih športih. Z možnostjo “Cash In My Bet(Gotovina v moji stavi) na spletnem mestu lahko vidite trenutno vrednost stave, ki ste jo izplačali v danem trenutku. To pomeni npr., če ste podprli ekipo ki zmaguje z 20. preostalimi minutami in bi želeli izplačati denar takoj, ne da bi tvegali do izteka vseh 90. minut. Funkcijo lahko dobite tudi na posameznih stavah. Preprosto poiščite trg odprtih stav na stavnem seznamu.

Kot stranka imate dostop do storitve William Hill TV, ki prikazuje veliko brezplačnih tekem v živo. Lahko gledate dirke, nogomet, pikado, hokej na ledu, tenis in še veliko več. To je seveda lahko ogromna prednost, saj se lahko ukvarjate s stavami v živo. Gledati in staviti ob istem času je zelo pomembno. Zapomnite si, da prihaja do majhnega zamika med prenosom tekme in tekme v živo.

Dobite tudi dostop do funkcij kot so športni rezultati, rezultati v živo in eno odlično področje, ki je razdelek o statistikah, če želite malo pomoči s tem na koga staviti. Prav tako pa obstajajo posnetki za poslušanje.

Podpora

Ponujajo dobro podporo za stranke, ki je na voljo 24 ur na dan 365 dni v letu. Torej ni važno, kdaj imate kakšen problem. Z nekom se boste lahko pogovorili kadarkoli. Lahko se pogovarjate preko telefona ali pa preko klepeta v živo na spletni strani. Ti možnosti so najhitrejše, ki so za vas na voljo.

William Hill

3.9/5