William Hill Poker

william hill
Bonus

Brez bonusa

Igraj zdaj Igraj zdaj
Overview
 • Licenca: Gibraltar Gambling Commission
 • Omrežje: iPoker
 • Operacijski sistemi: Windows, Mac, Penguin, iOS, Android
 • Plačilne metode: Visa, Mastercard, PayPal, NETeller, Skrill, Diners Club, PaySafeCard, EntroPay, Maestro, Bank transfer, Instadebit, ecoPayz

William Hill Poker je nedvomno eden izmed britanskih spletnih ponudnikov iger na srečo z najdaljšim stažem in dobro uveljavljenimi igrami. Danes je igralnica del hitro rastočega omrežja iPoker, del katerega so tudi Bet365 Poker in ostala ugledna imena, in nudi prvovrstne promocije in bonuse ter mesečne glavne dobičke v višini 16 milijonov EUR.

O sami kvaliteti igralnice William Hill Poker priča že samo ime William Hill, ki velja za pravega veterana med igralnicami, tako da se tudi del, namenjen pokru, ponaša s prvorazredno varnostjo in ostalimi prednostmi, ki jih omogoča uveljavljena, zaupanja vredna igralnica, kot je William Hill.

Pros / Cons
 • Širok izbor bonusov in poker promocij
 • Velika količina zajamčenih turnirjev
 • Zanesljiva programska oprema
 • Prijazna in zanesljiva podpora strankam
 • Players Club z ekskluzivnimi nagradami
 • Povprečna grafika
 • Bonus zahteve, ki jih je težko izpolniti
 • Brez poker aplikacije

Programska oprema

Programska oprema, ki poganja celotno omrežje tako spletne stavnice kot tudi igralnice in posebne sobe za poker velikana William Hill, je narejena tako, da bo ugajala tudi najbolj zahtevnim uporabnikom. Program William Hill Poker vam je na voljo kot namizna različica za osebni računalnik, že kar nekaj časa pa lahko svojo najljubšo vrsto pokra igrate kar na spletu, zahvaljujoč novosti Instant Play.

Dobra programska oprema je tudi razlog, da lahko na enem spletnem mestu polagate stave, igrate ene izmed najboljših iger na srečo in se hkrati preizkusite v partiji pokra. Enostavna dostopnost je velika prednost za vse pokeraše, saj uporabniki spletne stavnice in igralnice pogosto zahajajo v svet pokra, s čimer rastejo denarne nagrade za ostale uporabnike.

Ker je programska oprema delo podjetja Playtech, lahko tudi v poker delu pričakujete nič drugega kot izjemno grafiko in pregledno zasnovano stran, ki jo lahko popolnoma prilagodite svojim potrebam. Za hitro iskanje primerne mize vam je na voljo tudi filter.

Klub zvestobe

Če si želite pri igranju pokra zagotoviti dodatne denarne nagrade, potem je priporočljiva včlanitev v klub zvestobe. Ta je razdeljen na sedem različnih razredov, za povzpenjanje po lestvici pa potrebujete WH točke, ki jih dobite pri vsaki odigrani igri.

Že drugi razred v klubu zvestobe omogoča brezplačno udeležbo na turnirjih z glavnimi dobitki okoli 25 €. Seveda pa se glavni dobitki višajo skupaj z razredom, tako da si lahko kot član četrtega razreda na brezplačnem turnirju priigrate nagrade v višini do 1500 €.

Bonusi in promocije

Pri William Hillu boste takoj opazili, da igralnica zelo ceni svoje igralce. Zato že na začetku brezplačno prejmete 10 €, da lahko preizkusite programsko opremo in pestro ponudno iger, pri tem pa vam ni treba tvegati lastnega denarja. Začetni bonus je sestavljen iz dveh delov, prvega sestavlja 7 € za denarne igre, 3 € pa so namenjeni turnirjem.

Poleg začetnega bonusa lahko svoj bančni račun okrepite tudi z bonusom dobrodošlice. Ta pripada vsem igralcem, ki so prvič vplačali denar, maksimalna vsota pa znaša 100 €. Omeniti je treba, da se bonus sprošča v manjših obrokih po 5 €, za vsak obrok pa morate zbrati določeno število WH točk – 1. obrok 280 točk, 2. obrok 350 točk itd.

Zadnji, najpomembnejši del kluba zvestobe je trgovina, v kateri lahko priigrane točke zamenjate za denarne nagrade, brezplačne vstopnice za turnirje ali za vabila na prave turnirje. 1000 točk predstavlja nagrado v višini 10 € in tako naprej do glavne nagrade 2500 €, če zberete 187.000 točk ali več.

Veseli ponedeljek

Čeprav ponedeljek velja za enega izmed bolj turobnih dni, se boste prvega dneva v tednu zagotovo razveselili v igralnici William Hill Poker. Vsak ponedeljek si lahko priigrate 5 €, vse, kar morate narediti, pa je, da sodelujete pri promociji in v enem tednu zberete vsaj 50 WH točk.

Izbira iger

Kot se za pravo poker stran spodobi, vam William Hill Poker nudi dve klasični varianti pokra Hold’em in Omaha. Slepe stave znašajo 0,01–0,02 € in lahko segajo do 5–10 €, za prijavo na turnirje pa boste odšteli med 0 € (brezplačni turnir) in 530 € ter še višje, če bi želeli igrati na prvenstvu.

Za na konec

Omrežje iPoker je drugo največje na svetu in del tega je tudi William Hill Poker, kar je vsekakor dobra podlaga za razvijalce igralnice. Čeprav igralnica trenutno še ni na voljo kot mobilna aplikacija, so bogati bonusi, številne igre in donosen sistem programa zvestobe razlogi, zakaj vedno več ljubiteljev pokra prisega na William Hill Poker.

william hill

Brez bonusa

Igraj zdaj Igraj zdaj