Vbet Poker

vbet
Bonus

Do 50% RAKEBACKA

Igraj zdaj Igraj zdaj
Overview
 • Licenca: Curacao
 • Omrežje: BetConstruct
 • Operacijski sistemi: Windows, Mac, iOS, Android, Penguin
 • Plačilne metode: Visa, Mastercard, NETeller, Skrill, PaySafeCard, Maestro, Bank transfer, ecoPayz, WebMoney

Želite igrati poker v eni največjih spletnih igralnic? Potem ste v igralnici Vbet na pravem mestu. Igralnica je bila ustanovljena leta 2003, upravlja pa jo podjetje Vivaro Betting LLC, ki velja za eno vodilnih na področju spletnih iger. Tudi ime Vbet bi moralo biti igralcem dobro znano, saj gre največjega spletnega ponudnika stav in iger na srečo v Evropi s podružnicami po celem svetu.

Ponudba spletnega velikana je tako velika, da bo zagotovo presegla pričakovanja tudi najbolj zahtevnih igralcev. Poleg iger na srečo lahko z Vbetom polagate stave na različne športe, en del pa je posebej posvečen igralcem pokra – Vbet Poker.

Pros / Cons
 • Do 50% Rakebacka tedensko
 • Odličen VIP sistem
 • Rekreativni igralci iz športnih stav in casinoja
 • 24/7 podpora
 • Malo prometa pri Real Cash igrah
 • Manj poznan operator
 • Ne podpira Poker trackers

Kaj je Vbet Poker?

Skoraj vse ugledne spletne igralnice imajo v svoji ponudbi tudi poker, v igralnici Vbet Poker pa se vse vrti okoli pokra. Poleg klasičnih različic pokra so vam na voljo poker turnirji z nizkimi, srednje visokimi in visokimi vložki, ki lahko dosegajo zneske do 10,000 €.

Če želite, lahko hkrati igrate poker, backgammon in OFC (Open-Face Chinese) poker, tj. poker, pri katerem igralci dobijo pet kart na začetku, nato pa vsak po eno karto, dokler vsak igralec nima 13 kart.

Do zdaj ste morali, če ste si zaželeli drugih vrst pokra kot npr. OFC poker, poiskati novo spletno igralnico, kjer ste morali ustvariti račun, nakazati denar itd. Z igralnico Vbet Poker pa to ni več potrebno, saj programska oprema omogoča, da hkrati dostopate do vseh glavnih vrst pokra, skupaj z OFC pokrom. Ne samo, da ena programska oprema zadošča za različne vrste iger. Znotraj programa lahko hkrati igrate svojo najljubšo igro, medtem ko sedite za virtualno mizo pri partiji pokra.

Največja šibka točka programske opreme je slaba preglednost višine stav. Prav tako pri igranju ne pričakujte zahtevnih animacij, saj je celotna spletna stran zasnovana zelo preprosto. Pohvale vredna je vsekakor zasnova spletne strani, ki vam omogoča premikanje in prilagajanje posameznih elementov za najboljšo uporabniško izkušnjo.

Tedenski rakeback v višini 50 %

Odlična novica za vse igralce pokra je, da vam igralnica Vbet Poker nudi tedenski rakeback v višini 50 %. Pri vsaki odigrani partiji pokra igralnica vzame del denarja, kar imenujemo rake, tj. neke vrste davek za storitve. Če ima igralnica možnost rakeback ponudbe, to pomeni, da boste določen znesek ‘izgubljenega’ denarja prejeli nazaj.

Višina vrnjenega zneska pri Vbet Pokru je odvisna od višina odvzetega zneska. Če ste generirali med 10 in 99,99 € dobička za igralnico, potem znaša delež vrnjenega denarja 10 %. Presega dobiček za igralnico oz. rake 1000 €, vam bo igralnica povrnila 50 % odvzetega denarja.

Za aktivacijo rakeback pundbe pri ponudniku Vbet Poker ne potrebujete dodatnih kod, saj zadostuje že stava v višini najmanj 10 €, nakar si lahko obetate tedenska izplačila rakebacka – samo v primeru, če ste do njega upravičeni.

Freeroll poker

Ne glede na to, ali začetnik ali prekaljen igralec pokra. Vsem igralcem je ena stvar skupna – vsi želijo brezplačno napolniti svoj bančni račun v igralnici. V stavnici Vbet Poker lahko to storite s Freeroll ponudbami. Gre za eno izmed tistih ponudb, ki se ji ne boste mogli upreti, saj vam omogočajo udeležbo na turnirjih in partijah pokra brez plačila pristopnine.

Brezplačno ali s pravim denarjem – izbiro imate vi!

Kot se za vodilnega spletnega ponudnika pokra spodobi, lahko vse igre najprej preizkusite brezplačno in se tako izognete nepotrebnim tveganjem. Seveda vam je vedno na voljo tudi igranje s pravim denarjem.

Začetni zneski znašajo med 0,02 in 0,05 € in lahko narastejo do 2–4 €. Vse glavne različice pokra, med njimi no limit hold’em in pot limit Omaha, lahko igrate tudi na turnirjih, kjer je minimalen začetni znesek 0,1 €, lahko pa naraste do 25 €. Še višji vložki so možni med festivali.

Za na konec

Čeprav je spletna platforma za poker Vbet Poker še zelo mlada, za njo stojijo vodilna podjetja in proizvajalci iz sveta iger na srečo, tako da stran ustreza vsem najstrožjim varnostnim standardom. Če niste ravno ljubitelj bogatih animacij in glasnih zvočnih efektov, potem je Vbet Poker zaradi svoje preprostosti in nezahtevnosti kot nalašč za vas.

 

vbet

Do 50% RAKEBACKA

Igraj zdaj Igraj zdaj