Stavni listek dneva – torek 6.09.2022

stave-online
6 septembra, 2022
456 Views
stavni listek

Z 8 tekmami, ki so na sporedu v torek se tudi uradno začenja nova sezona Lige prvakov. Zato smo se odločili, da bomo na naš listek dneva umestili tri tekme iz tega tekmovanja.

To so naši predlogi za Listek dneva za danes:

Dinamo Zagreb – Chelsea, UEFA Liga prvakov, 18.45

Čeprav so Zagrebčani trenutno v odlični formi, je treba opozoriti, da so z veliko težavami prišli do skupinskega dela Lige prvakov. V kvalifikacijskem ciklu so pokazali vse svoje vrline, a tudi veliko pomanjkljivosti, ki se nanašajo predvsem na obrambni segment igre.

Chelsea je nedvomno veliko večji favorit na tej tekmi predvsem v primerjavi s tem, kar menijo stavnice, in dejstvo, da ima Chelsea že na začetku sezone določene težave v domačem prvenstvu, ne sme biti zavajajoče.

Pričakujemo zelo intenzivno tekmo z veliko teka, v takšni postavitvi igre pa moramo dati prednost ofenzivni liniji gostujoče ekipe. Chelsea je veliko bolj izkušena in bolj kakovostna ekipa ter pričakujemo, da bodo to pokazali na igrišču.

Goli v obeh polčasih – da (1.71)

Benfica – Maccabi Haifa, UEFA Liga prvakov, 21.00

Benfica začetek tekmovanja v Ligi prvakov ne bo dočakala v najboljšem vzdušju. Na začetku sezone so bili res močni na igrišču in nasprotniku tako rekoč niso dovolili prevzema pobude, nato pa so na zadnjih dveh tekmah v domačem prvenstvu delovali kot skupina igralcev, ki prvič skupaj igrajo.

Maccabiju je z veliko sreče uspelo odpraviti Zvezdo in doseči zgodovinski uspeh. Treba pa je povedati, da so v kvalifikacijskem ciklusu pokazali določeno kvaliteto, saj so izločili dva res velika favorita.

Za Benfico je pravi čas za konsolidacijo, ekipa iz Izraela pa je v tem trenutku idealen nasprotnik. Verjamemo, da bodo domači že od samega začetka vsilili želeni ritem, pa tudi, da se bodo gostje krčevito branili, saj nimajo dovolj ofenzivne kvalitete, da bi se kosali z veliko močnejšim nasprotnikom.

Oba data gol – ne (1.83)

RB Leipzig – Šahtar Donetsk, UEFA Liga prvakov, 18.45

Na začetku sezone domači nikakor ne najdejo želene forme. V zadnjem krogu Bundeslige so na gostovanju pri Eintrachtu doživeli zelo prepričljiv poraz s 4:0, zato smo kar malce presenečeni nad odločitvijo stavnic, da njihovo zmago plačajo s koeficientom 1,20.

Niti Šahtar se ne more pohvaliti s spektakularnimi rezultati na začetku letošnje sezone, sploh če upoštevamo dejstvo, da so na zadnjih treh tekmah ukrajinskega prvenstva dosegli le 2 zadetka.

V dvoboju dveh ekip, ki sta v krizi pričakujemo veliko bolj previden pristop obeh. Šahtar se bo kot outsider zagotovo osredotočil na obrambe naloge ekipe in prepričani smo, da bi bili presrečni, če bi osvojili točko.

Manj kot 10,5 strelov v okvir (1.57)

Skupna kvota: 4.91

Stavnica: 22bet

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment