Stavnice in Evrovizija 2022 – Kdo je največji favorit?

stave-online
7 maja, 2022
132 Views
stavnice evrovizija 2022

Vsako leto ima Evrovizija veliko število sledilcev, ki komaj čakajo na začetek tekmovanja, da bi lahko uživali v najboljših izvajalcih, ki predstavljajo svoje države. Italijanski predstavnik Maneskin je lani s svojim nastopom presenetil številne in ljubiteljem rokenrola vlil upanje, da ta glasba ni povsem iz mode.

Pred začetkom tekmovanja številni strokovnjaki za stave na Evrovizijo postavljajo svoje napovedi in poskušajo uganiti, kdo bo zmagovalec letošnjega tekmovanja Evrovizija 2022. Zaradi velikega zanimanja smo se odločili narediti ta članek, ki bo predstavil nekaj najbolj vznemirljivih udeležencev. Prav tako smo se odločili, da vam predstavimo nekaj zanimivih stavnih napovedi.

Kdo je največji favorit za zmago na Evroviziji 2022?

Zaradi splošnih razmer v svetu in vojne, ki se dogaja na vzhodu, večina strokovnjakov na tekmovanju Evrovizija 2022 napoveduje, da bodo zmago prinesli predstavniki Ukrajine. Letos to državo zastopa Kaluški orkester, zasedba, ki združuje tradicionalno ljudsko in hip-hop. Njihova pesem je postala neverjetno priljubljena v Ukrajini, hkrati pa je tudi najbolj gledan videospot od vseh 35 predstavnikov, ki bodo letos tekmovali na tekmovanju Evrovizija 2022.

Najboljše stavnice so postavile kvoto na zmago Ukrajine na 1.50, kar je relativno nizko, če upoštevamo, da se vsako leto zgodijo velika presenečenja. Če pa menite, da je to najboljša evrovizijska napoved, vam predlagamo, da si ogledate stavno ponudbo Bet365.

[single_affiliate_xl title=”bet365 slovenija” ]

Stave na Evrovizijo – Drugi favoriti

Seveda je poleg predstavnika Ukrajine v ospredju še nekaj drugih držav, in če iščete brezplačne napovedi evrovizijskih stav, potem nadaljujte z branjem našega članka. Ena izmed držav, ki je zagotovo favorit, je Švedska, ki jo na tekmovanju zastopa Cornelia Jakobs s pesmijo Hold Me Closer. Poleg nje so stavnice postavile enega izmed favoritov kot predstavnika Italije Mahmooda in Blanca s pesmijo “Brividi”. Te pesmi imajo podobne kvote, ki jih najdete na Bet-at-Home.

Če še vedno radi stavite na tujce, imamo eno popolno stavo na evrovizijsko napoved. Reprezentantka Srbije ima fascinantno pesem, ki je povzročila velik vihar, tako v njeni državi kot v Evropi. Čeprav svetovne stavnice postavljajo pesem Srbije le na mesto, ki je med Top 10 Eurosonga 2022, menimo, da so stave na Evroviziji lahko zelo donosne, če stavite na “outsajderje”.

Ne glede na to, katero skladbo boste izbrali, smo prepričani, da boste uživali v nastopih teh nadarjenih izvajalcev. Če se samo spomnimo, koliko priljubljenih pesmi in izvajalcev je sodelovalo na tem tekmovanju in kako zabavno je pravzaprav staviti na Evrovizijo, mislimo, da se bo Eurosong 2022 povzpel med zvezde vsaj enega novega talenta.

[single_affiliate_xl title=”bet at home” ]

Author stave-online

Leave a comment