Stavnica bet-at-home – kako verificirati račun v 2022?

stave-online
22 decembra, 2021
1141 Views
bet at home bonus

Športna stavnica Bet-At-Home je na trgu že več kot 20 let, v tem času pa so prehodili trnovo pot od lokalnega operaterja do svetovno znane spletne stavnice z velikim številom zvestih in aktivnih članov. Glede na nekatere raziskave, je veliko igralcev mnenja, da je Bet-At-Home ena najboljših spletnih stavnic na trgu. V tem članku vam bomo razložili več o tem kako verificirati račun pri stavnici Bet-At-Home. Ta članek je samo eden od skupine člankov ki smo jih pripravili o tej znani spletni blagovni znamki.

Čeprav ni veliko člankov, ki govorijo o verifikaciji računa, je ta tema ključna iz preprostega razloga, ker se veliko število neizkušenih igralcev včasih niti ne zaveda, da je za popolno delovanje računa potrebno opraviti popolno preverjanje osebnih podatkov. Brez preverjenega računa je namreč nemogoče dvigniti sredstva z računa, kar je bistveno pri spletnih stavah.

Zato bomo brez obotavljanja nadaljevali z našim člankom, v katerem vam bomo korak po korak razložili, kaj je potrebno storiti, da imate popolnoma preverjen uporabniški račun na stavnici Bet-At-Home!

Registracija novega stavnega računa na bet-at-home

Če ste prebrali naš pregled stavnice bet-at-home, ste brez dvoma videli, da je sam postopek registracije precej preprost in da ga je mogoče zaključiti v nekaj minutah. V pregledu smo vam omenili, da moramo vsi igralci imeti potrjen račun, zato smo se odločili napisati ta članek.

Z dokončanjem osnovne registracije, vas podjetje nagradi z bonusom dobrodošlice bet-at-home, ki je kar dober. Priporočamo vam, da takoj zatem začnete postopek potrjevanja računa, da se pozneje izognete dodatnim težavam. Zato pripravite fotokopijo svojih osebnih dokumentov in začnite delati na svoji potrpežljivosti.

Potrjevanje in aktivacija računa

Če ne razumete razlike med aktiviranjem računa in njegovim preverjanjem, potem je to pravi del članka za vas. Aktivacija računa se zgodi, ko dokončate postopek registracije in ko vam stavnica bet-at-home pošlje samodejno sporočilo na vaš e-poštni račun. V tem elektronskem sporočilu vas čaka aktivacijska povezava, s katero dobesedno oživite svoj račun pod predhodno izbranim uporabniškim imenom in geslom.

Z aktivnim računom se lahko prijavite v stavnico, opravite depozite, prevzamete bonuse, položite stave in še veliko drugih stvari. Vendar brez popolnoma preverjenega in potrjenega  računa ne boste mogli dvigniti svojih dobitkov iz stavnice bet-at-home. Zato je izredno pomembno, da se ta proces zaključi.

Kako preveriti račun bet-at-home v letu 2021?

Teoretično samo preverjanje sploh ni zapleteno, enako velja za vaš račun pri športni stavnici, pa tudi v spletni igralnici bet-at-home, ki je sestavni del te strani. Potrditi morate svojo identiteto in tudi kraj bivanja, ki ste ga vnesli ob registraciji. Zato je nujno, da pri izpolnjevanju registracijskega obrazca vedno vnesete pravilne in zakonite podatke.

Preverjanje identitete se konča s pošiljanjem fotografije osebnega dokumenta s sliko (potnega lista ali vozniškega dovoljenja) službi podpore za stranke. Pomembno je vedeti, da vedno morate priložiti sliko sprednjega in zadnjega dela dokumenta, pa tudi, da fotografija ni na noben način obdelana. Vsak osebni dokument s sliko, ki dokazuje, da ste res oseba na kartici, bo zadosten dokaz stavnici bet-at-home, da dokonča ta del preverjanja in potrditve.

Po tem morate preveriti naslov prebivališča, kar se naredi tako, da pošljete račun za komunalne storitve, ki prikazuje vaše ime in naslov bivanja, ki ni starejši od šest (6) mesecev. Naše priporočilo je, da uporabite svoj račun za elektriko ali komunalo, saj stavnice zadnje čase zavračajo račune za mobilne telefone.

Morate biti potrpežljivi, ker je služba podpore strankam včasih lahko razmeroma počasna in občasno trmasta. Vedno imamo bančni izpisek, ki kaže, da imamo sredstva. Najboljše svetovne stavnice preprosto obožujejo likvidne stranke. Včasih je postopek preverjanja veliko učinkovitejši, če se pošlje bančni izpisek.

Če kljub vsem vašim prizadevanjem ne uspete potrditi svojega računa pri bet-at-home, vas vabimo, da nas kontaktirate, da poskušamo rešiti vašo težavo v komunikaciji z operaterjem.

Pogosta vprašanja:

  • Predolgo čakam na odgovor. Kaj naj naredim?

    Vsak postopek preverjanja in potrditve je drugačen in ni pravil o tem, kako dolgo lahko traja. Včasih je vse videti precej dolgo, še posebej, če čakate, da se vaš račun preveri, da zvišate svoj dobitek. V teh situacijah je priporočljivo, da se obrnete na službo za podporo strankam stavnice in jih prosite za pomoč. Ni vam treba biti uspešni, vendar boste vedeli, kje je prišlo do težave.

  • Ali je preverjanje in potrditev nujno potrebno?

    Če želite svoj dobitek dvigniti iz stavnice, je preverjanje nujno potrebno. Ta postopek je zasnovan tako, da vas kot igralca zaščiti pred spletnimi goljufi in nanj gleda kot na dodatno plast zaščite za vaš račun. Naše priporočilo je, da vedno preverite svoj račun.

  • Ali je služba za podporo strankam stavnice bet-at-home v pomoč pri preverjanju in potrditvi?

    Seveda. Podjetje bet-at-home ima odlično in strokovno ekipo za podporo strankam, ki je svojim strankam vedno na voljo. Kadarkoli smo imeli kakršno koli težavo v zvezi z delom te stavnice, smo prejeli izobražene in učinkovite odgovore agentov. Ki so bili podani z možnostjo klepeta v živo.

Author stave-online

Leave a comment