Stavnica 22bet – kako verificirati račun v 2022?

stave-online
15 avgusta, 2021
1325 Views
22bet slovenija

Verifikacija računa v spletni stavnici 22bet. Vse informacije o postopku verifikacije in morebitnih težavah.

Spletna športna stavnica in igralnica 22bet spada sicer med mlajše v industriji, vendar gre kljub starosti za eno najbolj kakovostnih blagovnih znamk, ki ji je v izredno kratkem času uspelo pridobiti priljubljenost številnih igralcev iz Evrope in širše. Zahvala za tako velik uspeh v tako hitrem času gre predvsem dvema dejavnikoma – spletni ponudnik nudi ogromno izbiro športnih stav in trgov ter vrhunsko platformo za mobilne stave.

Ker pa spletni ponudnik 22bet ni priljubljen samo med tujimi, temveč tudi slovenskimi uporabniki, se nam je zdelo primerno, da v nadaljevanju za vas malce bolj podrobno opišemo celoten postopek verifikacije računa. Če samo ustvarite račun pri ponudniku, to še ne pomeni, da ga lahko takoj uporabljate za izplačila, zaradi česar morate račun tudi verificirati. Sicer nekateri ponudniki nimajo tako strogih pravil, vendar boste morali pri 22betu svoj račun naprej verificirati, preden boste lahko na račun nakazali ali prejeli denar.

V naslednjih vrsticah najdete podrobnejši opis postopka verifikacije v spletni stavnici in igralnici 22bet.

Postopek registracije – odprtje novega računa pri 22betu

Celoten postopek registracije je pri 22betu zelo enostaven in v marsikaterem pogledu podoben postopkom drugih ponudnikov. Prvi korak registracije je, da izpolnite obrazec za prijavo z osebnimi podatki – že v tem koraku lahko izberete, ali želite prejeti bonus dobrodošlice ali ne. Ko ste izpolnili vsa prazna polja, boste v svoj e-poštni predal prejeli povezavo za aktivacijo računa. Nato morate samo še klikniti omenjeno povezavo in že ste uspešno aktivirali svoj račun.

V naslednjem koraku vam ostane samo še eno dejanje, in sicer morate na račun nakazati denar. Seveda je to prostovoljno, vendar se nakazilu ne boste mogli izogniti, če želite polagati stave ali uživati v spletnih igralniških igrah s pravim denarjem. Po uspešno opravljenem nakazilu prejmete 22bet bonus dobrodošlice, ki je pri 22betu zelo soliden in nima zelo strogih pogojev za izplačila, vendar se boste morali kljub temu kar dobro potruditi, če boste želeli izplačati znesek bonusa. Sicer pa gre za klasičen bonus, ki znaša 100 % nakazila, česar ste verjetno vajeni tudi od drugih ponudnikov.

Aktivacija in verifikacija računa

Če ste se že kdaj registrirali v spletni stavnici ali igralnici, vam je verjetno postopek registracije pri 22bet že dobro poznan. Najprej se morate prijaviti tako, da v prijavni obrazec vnesete zahtevane podatke, nato pa morate s klikom na povezavo za aktivacijo potrditi, da ste lastnik e-poštnega računa, s čimer lahko začnete polagati stave ali igrati.

Stvar postane malce bolj kompleksna, ko morate svoj račun tudi verificirati. Veliko uporabnikov postopek verifikacije enači z registracijo, vendar gre za dve različni stvari. Šele ko verificirate svoj račun ter na ta način potrdite in dokažete resničnost podatkov, lahko denar nakažete na svoj račun in ga uporabite pri igranju oz. polaganju stav.

Kako verificirati račun pri spletnem ponudniku 22bet?

Verifikacija računa danes velja za standarden postopek v industriji spletnih iger na srečo, saj lahko spletni ponudniki samo na tak način zagotavljajo visoko raven varnosti in potrdijo resničnost podatkov uporabnikov, tako da pri registraciji ne more priti do zlorab.

22bet verifikacija

Ideja v ozadju postopka verifikacije je potrditev identitete uporabnika, s čimer se prepreči kraja identitete. V ta namen morate odvisno od ponudnika predložiti vsaj dva ali v nekaterih primerih tudi več osebnih dokumentov, ki dokazujejo istovetnost z vnesenimi podatki.

Spletni ponudniki uporabljajo različne načine verifikacije računa, vendar boste morali v veliki večini primerov ponudniku posredovati fotografijo osebnega dokumenta s sliko (osebna izkaznica, potni list ali vozniško dovoljenje) in bančni izpisek oz. račun, ki ni starejši od 6 mesecev, ki potrjuje vaše ime in naslov prebivališča.

NASVET: Sicer veliko ponudnikov na to opozarja že na spletni strani, vendar ne škodi, če vas ponovno opozorimo, da morate predvsem pri osebnem dokumentu in vozniškem dovoljenju slikati tako sprednjo kot tudi hrbtno stran. Prav tako vam odsvetujemo kakršno koli naknadno urejanje dokumentov npr. v Photoshopu, ker gre za ponarejanje podatkov, kar je kaznivo dejanje.

Ko ste poslali vse zahtevane dokumente, bo trajalo vsaj nekaj dni, da spletni ponudnik preveri in potrdi poslane informacije. Če je ponudnik med pregledom ugotovil nepravilnosti, naj si bo zaradi starega bančnega izpiska ali pretečenega vozniškega dovoljenja, bo verifikacija neuspešna, kar pomeni, da boste ponovno morali poslati vsa dokazila.

22bet verifikacija

Postopek verifikacije računa pri 22betu ni nič posebnega, tako da zagotovo ne boste imeli težav. V letih obstoja smo naleteli tudi na spletne ponudnike z veliko strožjim postopkom, ki traja kar nekaj dni. Vendar tudi pri spletnem ponudniku 22bet verifikacija ni opravljena v nekaj trenutkih, saj mora ponudnik najprej preveriti istovetnost podatkov. Zato vam priporočamo, da verifikacijo začnete takoj po registraciji računa, tako da boste lahko čim hitreje začeli s polaganjem stav oz. igranjem.

Četudi se vam bo mogoče postopek verifikacije zdel težaven in nepotreben, se morate zavedati, da gre za ključni postopek za zagotavljanje varnosti uporabnikov. Pazite samo, da že takoj pošljete prave dokumente, da se izognete kasnejšim zapletom.

Pogosto zastavljena vprašanja in odgovori

  • Poslal sem dokumente, vendar se nič ne dogaja. Kaj naj naredim?

    Če se vam zdi, da postopek verifikacije traja predolgo, vam priporočamo, da se obrnete na podporo strankam. Tako bodo videli, da ste aktivni in da bi radi čim prej začeli staviti, zaradi česar bodo zagotovo pospešili celoten postopek.

  • Ali moram verificirati račun?

    Na verifikacijo računa ne smete gledati kot neki nebodigatreba, temveč gre za pomemben člen pri zagotavljanju varnosti za uporabnike, saj se nepridipravi ne morejo izdajati za vas. Brez verifikacije bi se lahko kdorkoli prijavil in igral v vašem imenu ter na ta način zapravljal denar, ponudnik pa bi račun izstavil vam.

  • Ali lahko polagam stave brez verifikacije?

    Stave lahko polagate brez težav, vendar ne boste mogli izplačati dobitkov, zaradi česar je izogibanje verifikacije za vse resne uporabnike, ki želijo staviti in igrati s pravim denarjem, popolnoma nesmiselno.

Author stave-online

Leave a comment