Stavni nasveti: Hrvaška – Belgija 1.12.2022, 16.00

stave-online
1 decembra, 2022
103 Views
Hrvaška - Belgija

Predzadnji dan skupinskega dela v Katarju je tudi dan D za skupino F. Borbena Belgija mora za uvrstitev v osmino finala slaviti proti svetovnim podprvakom na stadionu Ahmad bin Ali, Hrvaška pa potrebuje le točko.

Hrvaška

Takoj po tem, ko je Hrvaška deklasirala Kanadčane, so se začela kalkulacije v zvezi z zadnjim krogom skupine F. Ne glede na razplet srečanja med Kanado in Marokom svetovnim podprvakom za napredovanje zadostuje že točka, Belgijci pa nimajo kaj čakati in morajo iti na vse ali nič.

Po neodločenem izidu proti zelo nevarnemu Maroku so Hrvati že na začetku pokazali vso kakovost proti omejenim Kanadčanom. Zgodnji zadetek v mreži Dominika Livakovića ni šokiral hrvaških reprezentantov, ki so hitro vzpostavili ritem igre in uspeli izpeljati navdušujoč preobrat.

Prepričljivo slavje s 4:1 bi lahko bilo zelo pomembno tudi zaradi gol razlike, ki bo postala povsem nepomembna, če se bo Belgiji danes uspelo dvigniti iz pepela in presenetiti.

Belgija

Pred današnjo ključno tekmo hrvaški navijači ne smejo pozabiti, da ima Belgija kljub brezkrvni in katastrofalni predstavi proti Maroku še vedno tri točke iz prvega kroga.

Čeprav igrajo pod vsemi standardi, so Belgijci še vedno vrhunska ekipa, tako da bi njihov morebitni prehod v vodstvo pognal vodo v ušesa hrvaške ekipe in tekmo usmeril v povsem neznano smer.

Te dni se je govorilo o prepirih in obračunih v belgijski slačilnici, poraz z Marokom pa je povzročil celo navijaške izgrede v prestolnici. Govorica telesa belgijskih igralcev po vodstvu Maročanov nakazuje, da jih danes čaka slab dan in čeprav je očitno, da so njihovi časi slave in vrhunske forme že daljna preteklost, jih ne gre odpisati ali podcenjevati.

Stavni nasvet

Ti dve reprezentanci imata bogato tradicijo medsebojnih obračunov, a bo današnja tekma prva v njuni zgodovini na enem izmed velikih tekmovanj. Hrvaška ne zna igrati na neodločen izid, a ne glede na to, koliko hrvaški igralci in selektor trdijo, da bodo napadali in igrali ofenzivno, ne bodo mogli iz podzavesti izbiti dejstva, da jim točka zagotavlja napredovanje.

Belgija mora iti na zmago, a tudi če ji bo uspelo v svojih načrtih, bo po vsem, kar smo videli od nje, težko dosegla več kot en gol. Hrvaška obramba je videti zelo dobra pod vodstvom Joška Gvardiola, zato smo se v tej zelo pomembni tekmi odločili za under/manj golov.

Datum in ura: 1.12.2022, 16.00

Namig: Manj kot 2.5 gola

Kvota: 1.77

Stavnica: 20Bet

100% do 100€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment