Stavni nasveti: Betis – Manchester United, 16.03.2023, 18.45

stave-online
16 marca, 2023
348 Views
Betis - Manchester United

Po prepričljivem porazu na Old Traffordu v prvem delu osmine finala Evropske lige bo Betis v četrtek pred svojimi navijači pričakal Manchester United.

Kvote

Končni izid 1×2: 3.62 / 3.74 / 1.96

Skupni Over/Under (2.5): 1.725 / 2.12

Kvote preko stavnice Bet365.

100% do 25€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj

Betis

Manuel Pellegrini bo imel v drugem krogu osmine finala Evropske lige zelo težko nalogo doseči prepričljivo zmago s svojo ekipo proti Manchesterju.

Betis je dobro igral v prvi polovici tekme na Old Traffordu, na odmoru so imeli izid 1-1. Toda v drugem polčasu je Manchester dosegel tri gole, končni izid pa je bil 4-1.

V vmesnem času je Betis remiziral 1-1 v gosteh pri Villarrealu v zadnjem krogu. Po 25 krogih španske La Lige so na petem mestu, tri točke zaostajajo za mestom, ki prinaša nastop v Ligi prvakov naslednje sezone.

Manchester United

Na drugi strani je Erik ten Hag dosegel hitro reakcijo svojih igralcev v prvi tekmi proti Betisu po težkem porazu proti največjemu tekmecu Liverpoolu v angleški Premier League. Nizozemski strokovnjak je lahko torej več kot zadovoljen z igro svojih igralcev.

Pričakovalo se je, da bodo Rdeči vragi tri dni pozneje zabeležili novo zmago v angleškem prvenstvu proti Southamptonu, vendar je Manchester igral le 0-0 z zadnjeuvrščeno ekipo na lestvici pred svojimi navijači. United zaseda tretje mesto na lestvici v Premier League z dvema točkama prednosti pred četrto uvrščenim Tottenhamom.

Manchester ima 3 gole prednosti, toda ni dvoma, da bo Betis napadalen od začetka tekme. Kljub temu ne dvomimo v mesto Manchester Uniteda v četrtfinalu Evropske lige.

H2H

Betis je zmagal z 1-0 na prijateljski tekmi, ki sta jo ti dve ekipi odigrali konec lanskega leta. V prejšnjem tednu na Old Traffordu pa je Manchester United prepričljivo slavil s 4-1 v prvem krogu šestnajstine finala Evropske lige.

Poškodbe in odsotnosti

Real Betis: Luiz Felipe in Nabil Fekir sta poškodovana, medtem ko je Juan Cruz vprašljiv za ta dvoboj.

Manchester United: Christian Eriksen, Mason Greenwood, Alejandro Garnacho in Donny van de Beek so poškodovani, medtem ko sta Anthony Martial, Marcel Sabitzer in Victor Lindelof vprašljiva.

Stavni nasvet

Betis nima ničesar več za izgubiti, s tremi goli zaostanka bodo morali že od prve minute napasti vrata Manchestra. Po drugi strani pa je Manchester v prvem srečanju z Betisom pokazal, da ima odlično ofenzivno linijo. Torej se zdi kombinacija, da bosta oba moštva dosegla vsaj en gol, skupaj s številom golov v tekmi nad 2.5, najboljša izbira za ta povratni dvoboj.

Datum in ura: četrtek, 16.03.2023 ob 18:45

Napoved: Oba data gol + skupaj golov nad 2.5

Kvote: 2.00

Stavnica: Bet365

100% do 25€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment