Stavni nasveti: Watford vs. Sheffield United, 01.08.2022, 21:00

stave-online
1 avgusta, 2022
42 Views
nogomet stavni nasveti

Prvi krog tekem v Championshipu se bo zaključil z zelo zanimivo tekmo med dvema kandidatoma za napredovanje. Na Vicarage Roadu bo Watford gostil Sheffield United.

Watford

Watford je prejšnjo sezono izpadel iz Premier lige brez večjih težav in to sezono so eni od favoritev za napredovanje v najvišji tekmovalni rang. Watford je postal tako imenovani yo-yo klub in to je zanje postal nekaj povsem običajnega. So premočni za Championship in prešibki za Premier ligo.

Na papirju je Watford ponovno močen, a veliko igralcev lahko še zapusti klub do konca prestopnega roka. Emmanuel Dennis, Joao Pedro, Ismaila Sarr, Imran Louza in Samir… so igralci, ki pritegnejo veliko pozornost s strani drugih klubov. Brez njih bo to povsem drugačen Watford.

Zanimivo bo videti kaj lahko Rob Edwards stori. Novi manager Watforda je lani deloval v League Two, kjer je osvojil naslov z ekipo Forest Green. Najraje ima taktično postavitev 3-4-1-2 ali 3-4-3 in tako bo igral tudi Watford letos. 

Začetek sezone je zelo zahteven – Sheffield United, WBA in Burnley, zato bomo že v teh tekmah videli kako močen je v tej sezoni Watford.

Sheffield United

Naslednji kandidati za napredovanje. Lansko sezono je Sheffield začel slabo, a je po tem, ko je novembra vajeti od Slaviše Jokanovića prevzel Paul Hekingbottom, sledil preskok in napredovanje po lestvici od 14. do 5. mesta in s tem uvrstitev v playoff.

Sheffield je bil v dosedanjem prestopnem roku zelo uspešen in vsi od njih pričakujejo novo izjemno sezono ter, da bodo konkurenčni za prvi dve mesti. Obdržali so skoraj vse ključne igralce iz prejšnje sezone in podpisali z nekaj dobrimi igralci, kot Anel Ahmedhodžić, Ciaran Clark in Reda Khadra.

Lansko sezono so imeli 20 tekem brez prejetega zadetka (samo AFC Bournemouth je imel več tekem) in to kljub temu, da so katastroifalno pričeli s sezono. S Hekingbottomom so lani večinoma igrali na rezultat in lahko pričakujemo, da bodo v tej sezoni počeli enako.

Z Ahmedhodžićem in Clarkom je obramba močnejša. Levi bočni branilec Max Lowe se je vrnil s posode pri Nottinghamu, kjer je bil fantastičen in Sheffield bo v tej sezoni zahteven tekmec za zlomiti in premagati.

H2H

To bo prva ligaška tekma po letu 2019. V premierligaški sezoni 2019/20 sta se obe srečanji končali z remijem – 0:0 in 1:1.

Informacija o poškodbah in odsotnostih

Watford: Watford nima težav s poškodbami.

Sheffield United: Jayden Bogle, Tommy Doyle in Oliver McBurnie niso na voljo.

Stavna napoved

Dva kandidata za napredovanje. Dva velika favorita za naslov v Championshipu to sezono. Imata vrhunski ekipi in pričakujemo zelo težko in dobro tekmo.

V tem primeru bomo preskočili stavo na končni izid in se odločili za gole.

Napoved: Manj kot / Under 2.5 gola

Kvota: 1.72 (bet365)

100% do 25€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment