Stavni nasveti: Šerif vs. Viktoria Plzen 02.08.2022, 19:00

stave-online
2 avgusta, 2022
52 Views
nogomet stavni nasveti

Šerif je v prejšnji sezoni delal čudeže v Ligi prvakov in zdaj so vse bližje novemu nastopu v skupinski fazi tega elitnega tekmovanja.

Šerif

Šerif je prejšnjo sezono dosegel zgodovinski uspeh, ko so se prvič v zgodovini uvrstili v skupinsko fazo Lige prvakov. Ne samo, da so se uvrstili v tekmovanje, temveč so tam dosegli nekaj senzacionalnih rezultatov. Najprej so na domačem terenu porazili Šahtjor Donetsk z 2:0, a nato odšli v Madrid in premagali Real z 2:1.

Ta zmaga Šerifa v Madridu je eno od največjih presenečenj v zgodovini Lige prvakov. Šerif je na koncu zasedel tretje mesto v skupini in je nato bil po streljanju enajstmetrovk poražen s strani Brage v izločilnih bojih Evropske lige. Med sezonama so zamenjali celotno ekipo in trenerja. Ne glede na to, cilj še naprej ostaja enak in to je novi nastop v skupinski fazi Lige prvakov.

Da bi se tam uvrstili mora Šerif izločiti še dva nasprotnika. V predhodnih krogih so bili boljši od Zrinjskega in Maribora, Viktorija Plzen pa bo mnogo težji nasprotnik. Dobra stvar za Šerif je dejstvo, da še niso prejeli niti enega zadetka v dosedanjih štirih tekmah in obramba deluje odlično, kar je predpogoj za uspeh.

Viktoria Plzen

Po treh katastrofalnih sezonah v Evropi se Viktoria Plzen vrača na veliko sceno. V prejšnjih treh letih so vsakič izpadli iz kvalifikacij za evropska tekmovanja. Zdaj bodo nastopali v skupinskem delu prvič po letu 2018, edino vprašanje ostaja v katerem tekmovanju bodo nastopali. Logično je želja vseh v klubu, da to postane Liga prvakov.

Plzen je preteklo sezono prekinil triletno dominacijo praške Slavije na Češkem. Najzaslužnejši za to je trener Michael Bilek, čigar prvi asistent je Pavel Horvath, največja legenda v klubski zgodovini. Med poletjem so ekipo okrepili z nekaj novimi igralci in prvi cilj je zagotovljen. V prejšnjem krogu kvalifikacij so izločili HJK iz Helsinkov z dvema zmagama in zdaj bodo skušali enak uspeh ponoviti proti Šerifu.

S poznavanjem Bilekove trenerske filozofije, bo Plzen zagotovo posest žoge prepustil Šerifu in čakal na priložnost iz protinapada. V obeh dvobojih s HJK-jem so pokazali kako nevarni so v takih situacijah in zagotovo bodo v Moldaviji večkrat prišli do priložnosti za zadetek.

H2H

Šerif in Viktoria Plzen v preteklosti še nista igrala medsebojnih tekem, zato bo to prvi dvoboj.

Pričakovani postavi

Regi Lushkja je kaznovan in ne bo igral za Šerif, medtem, ko je Filip Kaša edini nogometaš, ki zaradi poškodbe, ne bo igral za Plzen.

Stavni nasvet

Glede na dosedanji učinek v teku kvalifikacij, je Viktoria Plzen pokazala več od Šerifaa. Moldavska ekipa nima bučne podpore s tribun, zato tudi atmosfera ne bo prevroča za goste Čas je, da Šerif prejme vsaj en gol in ne bo presenečenje, če bo Plzen dosegel dva ali več golov, kar bo dovolj za pokritje azijskega hendikepa +0.

Datum in ura: 02.08.2022 19:00 CET
Stava: Viktoria Plzen +0 (AH)
Kvota: 1.72
Kladionica: 20Bet

100% do 100€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment