Stavni nasveti: Nemčija – Japonska 23.11.2022, 14.00

stave-online
23 novembra, 2022
334 Views
Nemčija - Japonska

Nemčija prihaja na mundial s ciljem, da se odkupi za neuspeh pred štirimi leti v Rusiji, ko so tekmovanje končali po skupinskem delu. Pvi nasprotnik bo reprezentanca Japonske.

Nemčija

Po sramoti pred štirimi leti v Rusiji, ko so z Mehiko, Švedsko in Južno Korejo zasedli zadnje mesto v skupini z le eno zmago in tremi točkami, mora ekipa Hansija Flicka preprosto odigrati veliko bolje.

Svetovni prvak iz Brazilije iz leta 2014 na tokratno svetovno prvenstvo prihaja z nekoliko pomlajeno ekipo, a tudi z nekaj izkušenimi igralci, ki bodo nosilci te ekipe. Manuel Neuer, Ilkay Gundogan in Thomas Muller verjetno igrajo svoje zadnje svetovno prvenstvo in se zato želijo od tekmovanja posloviti na najboljši možni način. Pomagali jim bodo mladi upi nemškega nogometa, kot so Lukas Klostermann, Kai Havertz, Jamal Musiala, ter že bolj izkušeni Tim Wenner, Serg Gnabry, Joshua Kimmich in Niklas Sule.

Nemčija se je na svetovno prvenstvo sprehodila z devetimi zmagami v kvalifikacijski skupini J, kjer v Severni Makedoniji, Romuniji, Armeniji, Islandiji in Liechtensteinu ni imela pravega tekmeca. Nemci so poleg Japonske in Kostarike veliki favoriti za napredovanje in pričakovati je, da se bodo z rdečo furijo borili za prvo mesto v skupini.

Japonska

Pred štirimi leti v Rusiji je Japonski uspelo prestati prvo fazo tekmovanja in se prebiti v osmino finala. Tega si želijo tudi tokrat. Le z razliko od svetovnega prvenstva v Rusiji je skupina letos veliko težja, saj jih je žreb umestil v skupino s Španijo in Nemčijo.

Prvi krog bo pokazal, koliko zmorejo Japonci. Če bodo slučajno presenetili proti Nemcem, se lahko v drugo tekmo proti Kostariki podajo z veliko mero optimizma.

Trener Hajime Moriyasu ima na voljo preverjene mednarodne igralce, ki igrajo v petih najmočnejših ligah. Maya Joshida, Takehiro Tomayasu, Ko Itakura, Takefusa Kubo, Reo Hatate, Takuma Asano…

Japonci so azijske kvalifikacije končali na drugem mestu skupine B z 22 točkami. Za Savdsko Arabijo in pred Avstralijo.

H2H

Zadnjič sta se ekipi pomerili na prijateljski tekmi leta 2006, ko je bilo 2:2.

Stavni nasvet

Nemčija je velik favorit za vse tri točke in tako dober začetek turnirja, a mi se bomo izognili napovedi končnega izida ter vam predlagamo stavo na gole, in sicer več kot 3 gole v azijskem hendikepu (v primeru točno treh golov na tekmi se vrača vložek).

Datum in ura: 23.11.2022, 14.00

Namig: Over 3

Kvota: 2.00

Stavnica: Bet365

Več o azijskem hendikepu si lahko preberete tukaj.

100% do 25€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment