Stavni nasveti: Napoli – Eintracht Frankfurt, 15.03.2023

stave-online
15 marca, 2023
305 Views
Napoli - Eintracht Frankfurt

Po zmagi z 2:0 na Deutsche Bank Parku na prvi tekmi osmine finala Lige prvakov bo Napoli pred svojimi navijači na stadionu Diego Armando Maradona pričakal Eintracht Frankfurt.

Kvote

Končni izid 1×2: 1.44 / 4.62 / 7

Vsota golov Over/Under (2.5): 1.725 / 2.12

Kvote preko stavnice 22bet.

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj

Napoli

Po prvem porazu v Serie A na stadionu Diego Armando Maradona se je ekipa Luciana Spallettija hitro vrnila v niz zmag in v zadnjem krogu premagala Atalanto z 2:0. Napoli je prednost pred prvim zasledovalcem Interjem iz Milana vrnil na 18 točk.

Napoli čaka na scudetto od leta 1990. Zdaj se lahko osredotoči na Ligo prvakov in prvič v svoji zgodovini doseže četrtfinale.

Na prvi tekmi proti Eintrachtu so v Frankfurtu zmagali z 2:0. Tako bo v tem trenutku naslednja tekma za njih lahka naloga, sploh če upoštevamo, da nobena ekipa v tem tekmovanju ni zmagala v Neaplju po letu 2017. V tem obdobju so dosegli osem zmag in tri remije.

Eintracht Frankfurt

Ekipa Oliverja Glasnerja je v nizu štirih tekem brez zmage v vseh tekmovanjih. Eintracht je prisiljen loviti zmago s tremi goli na gostovanju v Italiji, če hoče napredovati v naslednji krog tekmovanja, kar pa je v tem trenutku težko dosegljivo.

Zaradi slabe forme v zadnjem času ekipa iz Frankfurta ne bo mogla računati na enega svojih najboljših igralcev, Kolo Muanija, ki je bil kaznovan zaradi rdečega kartona na prvem srečanju teh dveh ekip.

V Bundesligi je aktualni zmagovalec lige Evropa v zadnjem krogu doma remiziral s Stuttgartom (1:1). Po 24 krogih so torej na šestem mestu, pet točk pa jih trenutno loči od položaja, ki vodi do igranja v Ligi prvakov v naslednji sezoni.

H2H

Napoli in Eintracht sta se v svoji zgodovini srečala trikrat. Davnega leta 1994 je nemški predstavnik v osmini finala Evropske lige zmagal na obeh tekmah z enakim izidom 1:0. Na drugi strani je Napoli nedavno v prvi tekmi osmine finala Lige prvakov zmagal proti Eintrachtu v Frankfurtu z 2:0.

Poškodbe in odsotnosti

Napoli: Min-Jea Kim in Giacomo Raspadori sta poškodovana, Hirving Lozano pa je vprašljiv za to tekmo.

Eintracht Frankfurt: Junior Dina Ebimbe, Jesper Lindstrom in Marcel Wenig so poškodovani. Ansgar Knauff in Djibril Sow sta vprašljiva, Randal Kolo Muani pa zaradi suspenza v sredo ne bo igral.

Stavni nasvet

Po dvoboju v Frankfurtu je Napoli izrazit favorit za napredovanje v četrtfinale.

Z 20 doseženimi zadetki v skupini A so bili najučinkovitejša ekipa v tej fazi tekmovanja. Naš predlog za to tekmo je torej zmaga Napolija + skupno število golov več kot 2,5, kar stavnica 22bet ponuja z odlično kvoto 2.12.

Ura in datum: sreda, 15.03.2023, 21:00

Namig: Napoli To Win And Total > 2.5 – Yes

Kvota: 2.12

Stavnica: 22bet

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment