Stavni nasveti : Ferencvaros – Bayer Leverkusen, 16.03.2023, 21.00

stave-online
16 marca, 2023
349 Views
Ferencvaros - Bayer Leverkusen

Po porazu v Nemčiji v prvem krogu osmine finala Evropske lige je Ferencvaros prisiljen v lov za dvema zadetkoma zaostanka na povratni tekmi pred svojimi navijači.

Kvote

Končni izid 1×2: 4.48 / 3.82 /1.76

Skupni over/under (2.5): 1.848 / 1.955

Kvote preko stavnice Bet365.

100% do 25€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj

Ferencvaros

V prvi tekmi osmine finala Evropske lige je madžarski prvak v Leverkusnu izgubil proti Bayerju. V nedeljo so v domačem prvenstvu v 23. krogu lige OTP Bank izgubili proti Puskas Academy z rezultatom 2-1.

Vendar pa to ni vplivalo na spremembo na vrhu lestvice. Ferencvaros je na vodilnem mestu s kar 11 točkami pred prvim zasledovalcem, Kecskemeti TE.

S 47 doseženimi goli so najbolj učinkovita ekipa v ligi. V naslednjem srečanju z nemškim predstavnikom tako pričakujemo veliko več od njihove napadalne linije, česar ni bilo v prvem srečanju.

Bayer Leverkusen

Po drugi strani Bayer odhaja na to gostovanje po nizu treh zaporednih zmag v vseh tekmovanjih. Po zmagi proti Ferencvarosu je ekipa Xabija Alonsa v nedeljo v težkem srečanju proti Werderju zmagala z 2-3 in osvojila tri točke.

Kot smo napovedali v prejšnji analizi tekme med Bayerjem in Ferencvarosom, se je ekipa iz Leverkusna v zadnjem času izboljšala.

Pričakujemo lahko veliko boljšo igro v nadaljevanju sezone. Trenutno so po odigranih 24 krogih na devetem mestu na lestvici, a jih sedaj loči le šest točk od mesta, ki prinaša nastope v Evropi in v naslednji sezoni.

Ekipa Alonsa je na prvi tekmi s Ferencvarosom dosegla dva gola, vendar še ni konec in vsak v ekipi Bayerja se tega zagotovo zaveda.

H2H

Ti dve ekipi sta se lani srečali dvakrat v skupinskem delu Evropske lige, pri čemer je vsaka ekipa dosegla eno zmago na domačem terenu. Prejšnji teden je Bayer v prvi tekmi osmine finala Evropske lige slavil pred svojimi navijači z 2-0.

Poškodbe in odsotnosti

Ferencvaros: Muhamed Bešić in Owusu sta poškodovana. Endre Botka ne bo igral zaradi rumenih kartonov, medtem ko so Samy Mmaee, Tokmac Chol Nguen in Lorand Paszka vprašljivi za to tekmo.

Bayer Leverkusen: Charles Aranguiz in Andrey Lunev sta poškodovana, medtem ko so Karim Bellarabi, Patrik Schick in Florian Wirtz vprašljivi za to tekmo.

Stavni nasvet

Leverkusnom Ferencvaros nima ničesar za izgubiti. Morali bodo napadati od prve minute. Toda to bo priložnost za nemške predstavnike, da potrdijo mesto v četrtfinalih.

Kombinacija, da bosta obe ekipi dosegli gol, se nam zdi najboljša izbira za to tekmo, ki jo stavnica bet365 vrednoti po tečaju 1.75.

Datum in ura: četrtek, 16.03.2023, 21.00

Napoved: Obe ekipi bosta dosegli gol

Kvota: 1.75

Stavnica: Bet365

100% do 25€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment