Stavni nasveti: Danska – Tunizija 22.11.2022, 14.00

stave-online
21 novembra, 2022
43 Views
Danska - Tunizija

Danska reprezentanca se bo v boju za napredovanje pomerila s Tunizijo, ki želi na tem mundialu narediti veliko boljši vtis.

Danska

Polfinalist evropskega prvenstva se je precej lahkotno sprehodil skozi skupino F kvalifikacij za svetovno prvenstvo v Katarju. Izbranci Kasperja Hjulmanda so kvalifikacije končali z devetimi zmagami, 27 točkami in 30 doseženimi ter le tremi prejetimi goli. Rezultat bi bil lahko 100-odstoten, če v zadnjem krogu, ko je bilo že skoraj vse odločeno, ne bi prišlo do poraza proti Škotom.

Danska je zelo nadarjena in organizirana ekipa. Polfinale na lanskem EURU ni naključje. Če se ne bi zgodil grdi prizor s Christianom Eriksenom in če bi Danci med turnirjem imeli na voljo čarovnika Uniteda, bi morda prišli celo do samega konca.

Ekipa je polna kakovosti: Jonas Wind, Andreas Skov Olsen, Christian Eriksen, Mikkel Damsgaard, Joakim Maehle, Andreas Christensen … Največji uspeh Danske na svetovnem prvenstvu je bil četrtfinale iz Francije leta 1998. Kot kaže, so pripravljeni vsaj ponoviti ta rezultat.

Tunizija

Tunizija se pripravlja na šesto udeležbo na svetovnem prvenstvu in upajo, da tokrat ne bodo le nemi opazovalci. V dosedanjih petih nastopih so sodelovanje zaključili v skupinskem delu, skupno pa so dosegli le dve zmagi.

Tunizija je na svetovno prvenstvo prišla na izjemno težak način. Končali so kot zmagovalci skupine B, nato pa igrali končnico z reprezentanco Malija, ki so jo v dveh zelo težkih tekmah premagali s skupnim izidom 1:0.

Selektor Žalel Kadri se zaveda, da je njegova selekcija avtsajder v skupini s Francijo in Dansko, a je pripravljen na boj do zadnje sekunde.

Issam Jebali iz danskega Odenseja in Hannibal Maybri, član Manchester Uniteda, sta zagotovo najbolj znana igralca te reprezentance.

H2H

V zgodovini se te dve reprezentance nista srečali.

Stavni nasvet

Menimo, da je Danska bistveno boljša in kakovostnejša reprezentanca od Tunizije in da je velik favorit za vse tri točke na tej tekmi in za napredovanje iz skupine D.

Datum in ura: 22.11.2022, 14.00

Napoved: Danska zmaga
Kvota: 1.61
Stavnica: 20Bet

100% do 100€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment