Stavni nasveti: BATE Borisov – Rosenborg

stave-online
24 julija, 2019
558 Views
stavni nasveti

V sodelovanju s portalom sportske-kladionice in z začetkom nove nogometne sezone, bomo odslej poseben poudarek dali na redne objave strokovnih in brezplačnih analiz ter stavnih nasvetov. Najbolj resnim igralcem priporočamo, da se prijavite na notifikacije ali pa na naš newsletter. Tako boste vedno obveščeni, ko bomo objavili nove stavne nasvete.

[mailmunch-form id=”806602″]

Začel se je drugi krog kvalifikacij za Ligo Prvakov. Danes se srečata domači BATE in norveški prvak Rosenborg na štadionu Borisov Arena v Borisovu. Obe ekipi že kar pridno igrata v svojih domačih prvenstvih in sta brez dvoma že v tekmovalnem ritmu. Malo nezasluženo sta se ti dve kvalitetni moštvi srečala že tako zgodaj v kvalifikacijah, ampak žreb je žreb.

Domača ekipa BATE Borisov odlično igra v domačem prvenstvu. Po 15 krogih so drugi na lestvici, s tekmo manj in s samo točko zaostanka za Dinamo Brest. V zadnjem krogu kvalifikacij so imeli težjo nalogo kot številne druge ekipe, saj so se srečali s poljsko ekipo Piast Gliwice. Po precej neprepričljivi predstavi na domačih tleh, kjer se je tekma končala z 1-1, je BATE pokazal svojo moč v gosteh in zmagal z 2-1. Na zadnjih sedmih obračunih so zabeležili 5 zmag, dva remija in so brez poraza.

Na drugi strani pa je ekipa Rosenborga v sredini norveške ligaške lestvice in lahko svobodno rečemo, da imajo v zadnjem času veliko problemov s formo. Pravzaprav je imel Rosenborg zelo slab štart v samo prvenstvo. Izgubili so kar nekaj tekem, ki jih nihče ni pričakoval , da jih bodo izgubili, zdaj pa morajo nadoknaditi zamujeno. Na zadnjih sedmih srečanjih ima ekipa pet zmag, nič remijev in dva poraza.

Pričakovani postavi

Na zadnji tiskovni konferenci pred srečanjem sta oba trenerja podala niz pohval nasprotni ekipi in izjavila, da je to izjemno pomembno srečanje za obe ekipi. Posebno pomembnih informacij o poškodbah in zadržanju nogometašev obeh ekip ni, in lepo je videti, da obe gresta obe ekipi v tekmo v najmočnejših ekipah.

Zadnji rezultati in trendi

Ker se ti dve ekipi še nikoli nista medsebojno srečali na igrišču, ne moremo govoriti o zgodovinskih podatkih. Lahko pa se osredotočimo na to, kako igrata obe ekipi, in poročamo o nekaterih sklepih o trendih. Kar lahko varno rečemo je to, da ekipa Rosenborga igra tekme z izjemno veliko številom kotov. Na njihovih tekmah je linija za kote navadno postavljena na približno 10-11 kotov na tekmo. Prav tako je zanimivo vedeti, da obe ekipi igrata tekme z veliko zadetki, čeprav, če sodimo po azijskem hendikepu, stavnice ne pričakujejo kaj takega na tej tekmi.

Stavni nasveti in napoved

Ta tekma je za nas izjemno zanimiva, saj bo stavni nasvet temeljil na občutku. Čeprav sta obe ekipi v izredno dobri formi, menimo, da je prednost na strani domačih igralcev in da je v tem primeru slabo postavljena linija za azijski hendikep. Naš predlog je, da igrate na BATE AH0 (BATE 0 na Handicapu), ki se plača po solidni kvoti 1.70 na stavnici 1xBet.

Če nimate znanja o tem, kaj je to azijski hendikep in kako delujejo linije na njem, vam predlagamo, da preberete naš članek o tem.

1xBet

4.1/5
  • Najboljše kvote
  • Prek 150 možnosti plačevanja
  • Super bonusi in promocije
  • Live streaming
  • Več kot 40 različnih jezikov
  • Številni azijski hendikepi in posebni trgi
  • Samo ena licenca
  • Omejeni dostopi v nekaterih državah
100% do 130€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment