Stavni nasveti: Barca – Atletico, Juve – Milan

stavni nasveti

Poleg El Classica in tekem med Realom in Atleticom, je to tekma, ki zagotovo vzbuja največ pozornosti, ko gre za španski nogomet. Preverite današnje stavne nasvete

Barca je v odlični formi, saj so na zadnjih sedmih tekmah zabeleželi pet zmag, en remi in en poraz. V zadnjem krogu so odigrali neverjetno tekmo proti Villarrealu, kjer so vodili z 0-2, nato že izgubljali s 4-2 in na koncu le izvlekli remi (4-4) v sodnikovem podaljšku. Trenutno imajo pred Atleti osem točk prednosti, ki jih bodo zagotovo poskušali obdržati, če ne še povečati.

Atletico, po drugi strani je v solidni formi, saj ima v zadnjih sedmih srečanjih razmerje pet zmag in dva poraza. V zadnjem krogu so na domačem terenu ugnali Girono z 2-0, vendar pa so igrali precej slabo in si šele v sami končnici tekme zagotovili zmago.

Pričakovani postavi

Trener Barcelone Ernesto Valverde bo imel težko nalogo, da odloči koga bo poslal na igrišče, saj jih že čez šitri dni čaka tekma Lige prvakov proti Manchester Unitedu. Lionel Messi naj bi spet začel tekmo s klopi in po potrebi kasneje vstopil na igrišče.
Diego Simeone na drugi strani bo začel z najmočnejšo možno postavo, saj je to zadnja priložnost zanj, da doseže odmeven rezultat. Mnogi igralci namreč špekulirajo, da bodo na koncu sezone zapustili Atletico Madrid, vprašanje pa je, koliko bo ta ekipa v naslednjih letih še konkurenčna.

Prejšnji rezultati in trendi

Ekipi se dobro poznata in sta se do zdaj že velikokrat srečali, Barcelona pa je bila v medsebojnih dvobojih bolj uspešna. Vendar pa je v zadnjih nekaj letih skoraj vsaka tekma zelo izenačena z malo doseženimi zadetki.

Kot je mogoče pričakovati, je Barcelona zelo učinkovita ekipa, vendar je njihova obramba v tej sezoni precej porozna. Po drugi strani pa Atletico igra zelo trdno v obrambi in preži predvsem na hitre protinapade, njihove tekme pa se pogosto končajo z malo zadetki.

Stavni nasvet

Zelo težko se je odločiti za zmagovalca v tej tekmi, saj sta obe ekipi več kot zmožni zmagati. Po drugi strani pa ni nekih enotnih trendov in glede na to ne more biti zanesljivega zaključka, v katero smer bo šla ta tekma. Iz tega razloga naš stavni nasvet izhaja iz izkušenj prejšnjih srečanj in to je, da igrate na manj kot 2.5 golov (Under 2.5 golov), kar se izplača z odličnimi kvotami 2.05 v večini športnih stavnic. Menimo, da bosta obe ekipi začeli previdno in da lahko potek tekme odloči že ena sama napaka, en zadetek pa utegne odločiti o zmagovalcu.

Če imate raje višje kvote, je naše priporočilo, da igrate na končni rezultat remi, ki se plača z odlično kvoto 3.20 v večini športnih stavnic.

PRIPOROČENE STAVE

Under 2.5 goals, Barcelona – Atletico @ 2.05 na 1xBet

Zmaga Juveta, Juventus – Milan @ 1.91 na 1xBet

[Tvegane stave]
  • Kombinacija zgornjih dveh stav @ 3.91
  • Remi, Barcelona – Atletico @ 3.82
1xBet

100% do 130€

1xbet je novejša stavnica z izjemno široko ponudbo športnih stav, casino iger, pokra. Stavnica se hitro prebija med glavne igralce v industriji iger na srečo. Njihova najpomembnejša storitev so verjetno prenosi tekem v živo, ki pokriva številne dogodke na najvišji ravni.

Relevant news