Stavni nasvet: Železnik – KK Dynamic

stave danes

Po porazu s Cedevito Olimpija pred dvema tednoma v Železniku pred svojimi navijači je FMP je izgubil realne šanse da igra playoff v ABA ligi, ampak to vsekakor ne spremeni dejstva da so varovanci Vladimira Jovanovića pokazali dobro igro do tega dela te sezone. Pred klubom sta še dva izziva, prvi je ta v pokalu Radivoja Koraća, drugi pa kasneje v Srbski ligi, pa sta zato ekipi priključena dva igralca Crvene Zvezde: Filip Čović in Ognjen Kuzmić. Ta dva igralca bosta že na tem dvoboju v pokalu oblekla dres FMP-ja in tako pomagala, da ekipa osvoji prvi trofej po 13. letih. Čović bo prevzel vlogo liderja na igrišču, na drugi strani pa bo Kuzmić poizkušal svojo kariero vrniti na pravo pot, zraven pa da pomaga FMP-ju, kateri razen Stefana Djordjevica nima pravega centra.

Milo rečeno, Dinamik ni izpolnil pričakovanj v tej sezoni, že nekaj sezon lastnik kluba Velibor Jojić vlaga dosti denarja v želji, da Dinamik postane resen klub v regiji, a to mu ne uspeva. Od najpomembnejšega cilja, da se borijo za playoff 2. Aba Lige, klub iz Dorćola je v situaciji, da je v borbi za obstanek in da zadrži poziciji, kateri mu zagotavlja nastopanje tudi drugo leto v tem tekmovanju. Z obzirom na težek razpored do konca regularnega dela v obeh tekmovanjih, pred Dinamikom ni niti malo lahka naloga, pa bi ta tekma z FMP-jem lahko služila kot priprave za tisto najpomembnejše kar sledi v mesecu marcu.

Pričakovani postavi

FMP v Niš potuje v kompletni postavi, z dvema okrepitvama iz Crvene Zvezde. Na drugi strani Dinamik ima dosti kadrovskih težav, Djoko Šalić je odsoten že od novembra 2019, poškodovan je tudi drugi center Nikola Vujović, vprašljiv pa je tudi nastop Ivana Smiljanića.

Prejšnji rezultati in zanimivosti

Ta dva kluba sta štirikrat pomerila moči v zgodovini, vse štiri zmage pa je odnesel FMP. V treh od štirih tekem je klub iz Železnika slavil med 10 in 15 točk razlike.

Predlogi za stave

Predlog za tale obračun je Dinamik +23,5 (zmaga Dinamika ali poraz manj kot 24 razlike) stavnica 1xBet pa za tole nudi 1,83 kvoto. Čeprav se pričakuje gladka zmaga FMP-ja, težko da bo to za 24 ali več razlike. Dinamik ima probleme na centerski liniji, pa je za pričakovati, da Djordjević in Kuzmić napravijo dosti škode v raketi svojih rivalov. Dinamiku na roke ne gre niti slaba forma v kateri se nahajajo, pa bo vse razen poraza večjega od 15 razlike za njih uspeh. Teh 15 razlike je verjetno realen faktor moči v tem trenutku, treba pa tudi računati da bo FMP dosti rotiral svoje igralce, glede nato da jih čez dva dni najbrž čaka polfinale z Partizanom.

1xbet

100% do 130€

1xbet je novejša stavnica z izjemno široko ponudbo športnih stav, casino iger, pokra. Stavnica se hitro prebija med glavne igralce v industriji iger na srečo. Njihova najpomembnejša storitev so verjetno prenosi tekem v živo, ki pokriva številne dogodke na najvišji ravni.

Relevant news