Stavni nasvet: Wolverhampton – Braga

stave-online
19 septembra, 2019
597 Views
stavni nasvet

Tekmovanje v skupinskem delu skupine Lige Evropa se začne danes in takoj smo lahko našli nekaj tekem, na katerih se ponuja solidna vrednost, ko gre za kvote. V skupini K se bosta že v prvem krogu pomerila favorita v skupini, angleški Wolverhampton Wanderers in portugalska Braga. Slednja v tekmo na stadioun Molineux prihaja precej zdesetkana, ampak vseeno pričakujemo zelo zanimiv dvoboj dveh malo neobičajnih ekip.

Domači Wolverhampton je v lanski sezoni dosegel enega izmed najboljših rezultatov v zgodovini kluba in se po vsem zasluženo uvrstil v to evropsko tekmovanje. Toda na začetku sezone, čeprav so v kvalifikacijah za Ligo Evropa dosegli dobre rezultate, Volkovi doslej na petih tekmah Premier lige niso zabeležili niti ene zmage. Trenutno imajo razmerje med nič zmagami, tremi remiji in dvema porazoma. Še posebej boleč je bil njihov zadnji poraz, ko jih je povsem razbil ne tako močan Chelsea z 2-5. Zaradi vsega tega so navijači pred to tekmo kar malo zaskrbljeni, saj k njim prihaja zelo neugodna ekipa Brage.

1xbet slovenija

Portugalska ekipa, ki jo vodi trener Nuna Esposito Santa je zelo zanimiva, z veliko portugalskimi nogometaši, ki kraljujejo na sredini igrišča. Gre za zelo neugodno ekipo, ki je sestavljena zelo potrpežljivo, saj njihov predsednik namerava v dveh letih napasti naslov portugalskega prvaka, in končati prevlado Benfice in Porta. Čeprav so na zadnjih dveh tekmah na portugalskem izgubili, najprej doma proti Benfici z 0-4, potem pa še v gosteh proti Vitoriji Setubal z 0-1, ne smemo pozabiti, da je ta ekipa Brage izjemno nevarna in precej napadalna, saj imajo v svojih vrstah veliko število kakovostnih napadalcev.

Pričakovani postavi

V domači ekipi nimajo težav s poškodbami in suspenzijami, trener pa lahko prosto izbira, kateri 11 igralcev bo poslal na igrišče. Na drugi strani tudi Portugalci prihajajo v svoji najmočnejši zasedbi, kar pomeni, da nas na stadionu Molineux čaka precej zanimiv dvoboj.

Rezultati in trendi

Ti dve ekipi doslej še nikoli nista igrali in o trendih ne moremo govoriti. Če pa pogledamo tekme obeh moštev v državnih prvenstvih, lahko vidimo, da sta obe ekipi zelo dovzetni za igre z veliko goli in da se njune tekme pogosto končajo z goli na obeh straneh. Na podlagi teh informacij bomo tudi podali naš današnji izbor.

Stavni nasvet

Glede na to, kako igrata obe ekipi, pa tudi na dejstvo, da so Volkovi na začetku sezone precej šibki v obrambi, Braga pa je na drugi strani zelo neugoden nasprotnik, ki lahko v vsakem trenutku doseže zadetek, menimo, da je najboljša stava na tej tekmi BTTS (Both Teams To Score – Obe ekipi dosežeta zadetek), ki se na stavnici 1xBet plača po solidni kvoti 2.05.

1xbet slovenija

Author stave-online

Leave a comment