Intro

Stavni nasvet: Virtus Bologna – Darussafaka

stavni nasvet

Uf, kako malo uspeha smo imeli včeraj z našimi košarkarskimi stavnimi nasveti, a včasih se tudi to mora zgoditi, da se prav vse tekme odvijejo v nasprotju z našimi napovedmi. Danes gremo malo bolj previdno in bomo igrali samo eno tekmo, ki se igra v okviru EuroCup-a. V Italiji se bosta pomerila Virtus Bologna, ki ima najboljši napad tega tekmovanja, in Darussafaka z najboljšo obrambo. Pričakujemo zelo zanimiv obračun, saj sta obe ekipi motivirani za to tekmo, in menimo, da je to ena najboljših tekem za stave danes v tekmovanju 7DAYS EuroCup-a.

Domača ekipa Virtus Bologne v tej sezoni velja za enega glavnih favoritov za zmago na tem tekmovanju. Igrajo fantastično tako v domačem prvenstvu kot tudi v sklopu 7DAYS EuroCup-a. V domačem prvenstvu zasedajo prvo mesto z le tremi porazi, v evropskem tekmovanju pa so skupinski del končali z osmimi zmagami in dvema porazoma. Oba poraza sta prišla na gostujočih tekmah, in sicer proti MoraBanc Andorri (79-93) in Promitheasu (69-78). Prejšnji teden so bili v Beogradu poraženi s 17 točkami razlike, a v resnici so imeli le 10 črnih minut, ko so izgubili z 19-36. Za to ekipo trenerja Đorđevića je značilno, da ima na položaju organizatorja igre dva diametralno nasprotna igralca, kar je zelo težko za “scouting”. Teodosič je namreč nizek in ne igra obrambe, a je v napadu nepredvidljiv, medtem ko Marković velja za bolj šolskega igralca, ki igra odlično obrambo in organizira napade počasneje in bolj pragmatično.

Darussafaka ima na drugi strani, kot smo že omenili, najboljšo obrambo tega tekmovanja, a kljub temu so se komaj uvrstili v Top 16 fazo, saj so imeli 5 zmag in 5 porazov. V prvi tekmi Top 16 jim je uspelo zmagati in zdaj bolj mirno prihajajo v Italijo, kjer nimajo pritiska za zmago. Mislimo, da Darussafaka preprosto ne bo morala parirati Virtus Bologni na njihovem domačem terenu.

Pričakovani postavi

Oba trenerja imata pripravljene vse svoje igralce, poškodb ni, zato se pričakuje ena zelo zabavna tekma.

Prejšni rezultati in zanimivosti

Ti dve ekipi doslej še nista igrali druga proti drugi.

Stavni nasvet

Resnično mislimo, da so stavnice na tej tekmi naredile napako na trgu hendikepa, torej da so postavile napačno linijo. Tukaj menimo, da je najboljša stava na Virtus Bologna -7.5 HC (zmaga Virtus Bologne z osmimi ali več točkami razlike), za kar stavnica Bet365 ponuja solidno kvoto 1.90.

Če niste prepričani, kaj ta stava pomeni in kako jo igrati, predlagamo, da si preberete naš članek o azijskem hendikepu, ki se nahaja tukaj.

bet365 slovenija

100% do 25€

Čeprav je spletni ponudnik bet365 znan predvsem kot ena izmed vodilnih spletnih stavnic, lahko v njegovi ponudbi poleg bogate izbire stav najdete številne igre na srečo ter igralnico v živo, kar bo zagotovo všeč tudi najbolj zahtevnim igralcem.

Relevant news