Stavni nasvet: Vechta – AEK Atene

stave danes

Včeraj smo se z našo košarkarsko napovedjo povsem “obrukali”, saj se je trener mornarice pred tekmo odločil, da odpočije kar sedem igralcev, naša stava pa je bil tako obsojena na poraz, saj je Nyburk preveč globoka in kakovostna ekipa, da bi zamudila tako priložnost. Zaradi tega se vračamo na naš najljubši trg, Over/Under, ki igralcem zelo pogosto ponuja odlične možnosti za dobiček. Tako bomo danes v okviru Lige prvakov FIBA izbrali eno tekmo, na kateri mislimo, da bo manj točk, kot napovedujejo stavnice.

Domača ekipa Rasta Vechta je minulo sezono igrala neverjetno košarko, v tej sezoni pa so ostali brez številnih pomembnih igralcev, zato je moral trener začeti iz nič. Trenutno imajo v tem tekmovanju šest zmag in šest porazov in so na 5. mestu in ta tekma se igra biti ali ne biti v tem tekmovanju. Vechta je ekipa, ki poiskuša z največ meti za tri točke od vseh ekip v ligi prvakov, vendar kljub temu ne veljajo za Over ekipo v tej sezoni. Seveda so imeli tekme, ki so šle čez, a na primer so v tem tekmovanju šli 6-krat pod linijo 158,5 točke.

AEK Atene so na drugi strani eno pozicijo višje od Rasta Vechte in imajo 7 zmag in 5 porazov. Sami odločajo o svoji usodi, še posebej, če predpostavimo, da je Vechta v Grčiji zmagala z rezultatom 79-75. Za Grke je glavna težava dejstvo, da njihov najboljši igralec Keith Langford zaradi poškodbe mišice danes ne more igrati. Kar se tiče dosedanjih tekem v tem tekmovanju, je AEK Atene šel sedemkrat pod črto 158,5 točke.

Pričakovani postavi

Domači trener nima večjih težav s postavo, medtem ko gostje ne bodo mogli računati na prej omenjenega Langforda, ki ne bo mogel igrati do konca februarja.

Prejšnji rezultati in zanimivosti

Obe moštvi sta igrali le enkrat in Vechta je v gosteh s tesnim rezultatom zmagala za nekaj točk, tekma pa se je končala s točno 154 točkami.

Stavni nasvet

Resnično mislimo, da so stavnice na tej tekmi pustile nekaj prostora na trgu Over/Under, saj se nam zdi postavljena linija nekoliko visoka, če upoštevamo vse segmente, ki jih vidimo tukaj. Zaradi tega menimo, da je najbolje odigrati Under 159.5 točk (obe ekipi na tekmi dosežeta 159 ali manj točk, podaljški se štejejo), kar se plača s solidno kvoto 1.83 na stavnici Bet365.

bet365 slovenija

100% do 25€

Čeprav je spletni ponudnik bet365 znan predvsem kot ena izmed vodilnih spletnih stavnic, lahko v njegovi ponudbi poleg bogate izbire stav najdete številne igre na srečo ter igralnico v živo, kar bo zagotovo všeč tudi najbolj zahtevnim igralcem.

Relevant news