Stavni nasvet: Varaždin vs Hajduk Split 30.07.2022,  21:00

stave-online
30 julija, 2022
55 Views
nogomet stavni nasveti

Po dveh tednih premora Hajduk končno spet igra tekmo in to proti povratniku v HNL Varaždinu. V času premora so odigrali dve prijateljski tekmi, ki sta jih koliko toliko obdržali v formi. Kako sveži so bomo videli v soboto zvečer proti glavnemu favoritu za izpad, ki je prvenstvo začel s polovičnim uspehom.

Varaždin

Nekdaj sloviti hrvaški klub je v novo prvoligaško sezono vstopil z minimalnim porazom doma s Slavenom iz Belupa (0:1). V tem dvoboju niso tako slabo izgledali, kar je nemudoma prišlo do izraza v naslednjem krogu v dvoboju utapljajočih se bark. V Pulju, pri glavnemu rivalu za obstanek v ligi, je Varaždin izboril veliko zmago z 2:1 nad Istro in si tako vsaj začasno kupil mir.

Poleg nekaj kvalitetnih tujcev igro Varaždina za sedaj nosijo domači igralci. Od njih ima večina prvoligaške izkušnje, zato omenjena zmaga pri Istri ne bi smela biti označena, kot veliko presenečenje.

Na Drosini su se nadigravali i pokušavali dominirati te im se to na kraju i isplatilo. Isti pristup zasigurno se neće isplatiti protiv Hajduka, no domaćin bi s “bunkerom” i najavljenom velikom podrškom navijača mogao biti tvrd orah za splitski klub.

Na Drosini so se nadigravali in poskušali prevladovati, kar se jim je na koncu obrestovalo. Proti Hajduku se enak pristop zagotovo ne bo obrestoval, a domačini bi z „bunkerjem” in napovedano veliko podporo navijačev lahko bili trd oreh za splitski klub.

Hajduk Split

Spličani so odlično otvorili ligaško sezono po porazu z Dinamom v Superpokalu. Istra je padla na domačem terenu brez izstreljenih nabojev, nato pa je Hajduk moral mirovati skoraj dva polna tedna brez uradnih tekem.

Dambrauskas, Livaja in preostanek ekipe se vrača v pogon in za povratek v formo so dobili solidnega nasprotnika. Ta obračun v Varaždinu Hajduku prihaja ob pravem času, saj ga le pet dni pozneje čaka tekma sezone, to je obračun predtekmovanja Konferenčne lige z Vitorio.

Stavni nasvet

Ne moremo z gotovostjo vedeti v kakšni formi je trenutno Hajduk. Po drugi strani, je ne glede na formo, je Varaždin nasprotnik, ki bi ga morali premagati po kakovosti. Evventualni spodrsljaj Spličanov bi slabo deloval na moralo ekipe usodnim dvobojem s Portugalci, zato jim bomo podelili zaupanje in dodatno začinili stavo s kombinacijo golov.

Datum in ura: 30.07.2022, 21:00 CET

Stava: Ekipa 2 bo zmagala in skupna vsota < 4.5 – Da

Kvota: 1.65

Stavnica: 22Bet

Če še niste registrirani pri stavnici 22Bet, se vam obeta možnost prejema odličnega BONUSA DOBRODOŠLICE za vse bralce portala »Stave Online« v višini 100% na znesku vplačila do 122€ (LINK).

Vkolikor vas zanima več stavnic, ki so na voljo v Sloveniji predlagamo ogled našega članka tukaj.

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment