Stavni nasvet: Udinese – Inter

stave danes

Domača ekipa v tej sezoni ne igra najbolje, saj so trenutno šele na 14. mestu prvenstvene razpredelnice. Doma imajo po 5 zmag, 2 remija in 3 poraze, z gol razliko 10-10. Roko na srce, treba je povedati, da je Udinese zelo neugodna ekipa, zlasti na domačih tleh, kjer so se izkazali za zelo nevarne. Čeprav se je v tej sezoni na domačih tekmah Udineseja, da obe ekipi zadeneta, zgodilo le na 30% tekmah, verjamemo, da ima današnja tekma za to dobre možnosti.

Po drugi strani se je ekipa Interja po odličnem začetku sezone zdaj začela nekoliko upočasnjevati. Konkretno, na zadnjih treh tekmah Serie A so 3-krat remizirali, z 1: 1 proti Atalanti, Lecceu in Cagliariju. KNa zimskem prestopnem roku se je Contejeva ekipa okrepila z Youngom, Eriksenom in Mosesom, zato je lahko pričakovati še intenzivnejši pritisk na vodilni Juventus. Da bi se to zgodilo, mora Inter znova začeti zmagovati in pričakujemo zelo ofenzivno postavitev na tej tekmi.

Resnično mislimo, da so stavnice pustile preveč prostora na Total trgu za to tekmo, torej da so postavile precej mamljivo kvoto. Zaradi tega menimo, da je najbolje igrati BTTS (obe ekipi zadeneta), po solidni kvoti 1.81 na spletni stavnici 1XBet.

Both Teams To Score @ 1.81 na 1xBet

1xbet

100% do 130€

1xbet je novejša stavnica z izjemno široko ponudbo športnih stav, casino iger, pokra. Stavnica se hitro prebija med glavne igralce v industriji iger na srečo. Njihova najpomembnejša storitev so verjetno prenosi tekem v živo, ki pokriva številne dogodke na najvišji ravni.

Relevant news