Intro

Stavni nasvet: Tofas Bursa – Unicaja Malaga

stavni nasvet

Top 16 faza se nadaljuje v okviru 7DAYS EuroCup tekmovanja in v okviru skupine H nas v torek čaka sigurno ena zelo zanimiva tekma, kjer bo domača ekipa Tofasa iz Burse pričakala enega izmed favoritov tega tekmovanja, špansko Unicajo iz Malage. Turki so na fantastičen način uspeli, da se kvalificirajo v top 16 fazo tekmovanja, saj so v direktnem duelu zmagali ekipo Lokomotiv Kuban, na drugi strani pa je Unicaja Malaga dokaj gladko osvojila to skupino z sedmimi zmagami in tremi porazi. Glede nato, kako lahko ti dve ekipi odigrata nas vsekakor čaka zelo zanimiva in upajmo da tudi neodločena tekma.

Domača ekipa Tofas Bursa je kot smo že napisali mimo vseh pričakovanj uspela, da se uvrsti v top 16 fazo, potem ko so v skupinskem delu imeli 5 zmag in 5 porazov. Uspeh je še večji, če dodamo da so imeli dokaj težko skupino z Lokomotiv Kubanom, Partizanom, Venezio in Rytasom. To kar je izvleklo ekipo Tofasa je vsekakor predstave na domačem igrišču, kjer so imeli štiri zmage in samo en poraz. Tudi v povprečju so na svojem terenu imeli tekme z doseženih 163 točk na tekmo.

Na drugi strani ekipe Unicaja iz Malage je narejena kot EuroLeague ekipa, s to razliko da igrajo 7DAYS EuroCup. V svoji ekipi imajo nekaj zares fantastičnih igralcev kot so Deon Thompson in Axel Toupane, zraven tega pa so še tukaj zelo neugodni španski košarkarji kateri sestavljajo eno zelo neugodno ekipo katera je sposobna vsaki ekipi v tem tekmovanju da »natrese« 8+ točk. V skupinskem delu so 7 od 10x šli preko 80 točk, a glede na današnjo ponujeno mejo so tudi prešli 7 od 10x. 

Pričakovani postavi

Oba trenerja imata vse svoje igralce na razpolaganju, ni poškodovanih in se pričakuje ena zelo zabavna tekma v vsakem primeru.

Prejšnji rezultati in zanimivosti

Te dve ekipi nista odigrale niti en medsebojni dvoboj, tako da ni zanimivosti, katere bi lahko spremljali.

Stavna napoved

Zares mislimo, da so stavnice na tej tekmi pustile prostor za market vsoto košev, da je linija postavljena vsekakor za kakšno točko premalo. Iz tega razloga smatramo, da je najboljše na tej tekmi odigrati Over 162 points (da obe ekipi dosežeta 163 ali več točk, računajo se tudi podaljški, a če pade točno 162 točk se vložek povrne), katera stava se plača s solidno kvoto 1.8 na stavnici Bet365.

V kolikor niste sigurni kaj ta stava pomeni in kako jo postavite ter v kateri stavnici jo lahko odigrate, vam predlagamo da preberete naš članek na temo najboljših stavnic za igralce iz Slovenije, kateri se nahaja tukaj.

bet365 slovenija

100% do 25€

Čeprav je spletni ponudnik bet365 znan predvsem kot ena izmed vodilnih spletnih stavnic, lahko v njegovi ponudbi poleg bogate izbire stav najdete številne igre na srečo ter igralnico v živo, kar bo zagotovo všeč tudi najbolj zahtevnim igralcem.

Relevant news