Intro

Stavni nasvet: Standard Liege – Zulte Waregem

stavni nasveti

Prejšnji teden se je začelo Belgijsko prvenstvo in uspelo nam je ujeti eno zanimivo kvoto in stavo, ta konec tedna tako napovedujemo za nas najbolj zanimivo tekmo, kar se tiče kvote in linije hendikepa. Na stadionu Maurice Dufrasne v Liegeu se bosta srečali domača ekipa Standard in gostujoča ekipa Zulte Waregema. Domačini so zmagali v prvem krogu, medtem ko so gostje v prvi tekmi izgubili kljub temu, da so v to sezono vstopili s precej optimističnimi pričakovanji.

Na drugi strani se Zulte Waregem v tej sezoni poskuša uveljaviti kot ena od ekip, ki bo poskušala doseči evropski nogomet v naslednji sezoni. Bili so zelo aktivni na nogometnem trgu in se okrepili z nekaj zelo kakovostnimi in zanimivimi nogometaši. Prvenstva niso začeli zelo dobro, saj so doma v prvem krogu gladko izgubili proti ekipi Mechelen-a, vendar upajo, da bodo tokrat pripravili presenečenje proti favorizirani ekipi Standarda. Na zadnjih sedmih tekmah so zabeležili dve zmagi, tri remije in dva poraza.

Pričakovani postavi

Trener Standarda na tej tekmi ne bo mogel računati na nekaj igralcev, med njimi najpomembnejšega mladega Raskina, vezista M’Pokuja in branilca Faija, a kot smo že omenili, imajo zelo širok kader, zato se teh odsotnosti v ekipi ne bi smelo preveč čutiti. Po drugi strani ekipa Zulte Waregema pred tem dvobojem nima večjih težav s sestavo ekipe in zagotovo lahko pričakujemo izjemno zanimiv dvoboj.

Rezultati in trendi

Ti dve ekipi sta doslej medsebojno igrali 35-krat, zanimivo pa je, da je rezultat povsem izenačen, saj je sta obe ekipi zmagali po 14-krat, sedemkrat pa je bilo neodločeno. Če pogledamo, kako so se tekme končale glede na gole, potem lahko opazimo trend doseganja številnih golov, saj sta od zadnjih 11 tekem ti dve ekipi odigrali kar devet tekem, na katerih sta obe moštvi dosegli gol, številne so se pa končale z več kot dvema zadetkoma.

Stavni nasvet

Kar zadeva končni rezultat, je postavitev azijskega hendikepa postavljena na -1ah, kar smatramo za pošteno linijo in ne vidimo vrednosti igranja na tem trgu. Po drugi strani je linija za gole postavljena na 3, kar je razumljivo glede na dejstvo, da lahko obe ekipi dosežeta gol. Zaradi tega menimo, da je najboljša možna stava tukaj Over 3 Goals (Več kot 3 goli), ki je na voljo po solidni kvoti 1.68 na športni stavnici 1xBet.

Če niste prepričani kako igrati to stavo ali vas zanima kako deluje azijski hendikep, predlagamo, da si preberete naš članek o tem, tukaj.

Danes, 18:00 – Belgijska liga

Standard Liege – Zulte Waregem: tip, Over 3 Goals @ 1.68
1xbet

100% do 130€

1xbet je novejša stavnica z izjemno široko ponudbo športnih stav, casino iger, pokra. Stavnica se hitro prebija med glavne igralce v industriji iger na srečo. Njihova najpomembnejša storitev so verjetno prenosi tekem v živo, ki pokriva številne dogodke na najvišji ravni.

Relevant news