Intro

Stavni nasvet: Srbija – Portugalska

stavni nasveti

Kvalifikacije za evropsko nogometno prvenstvo počasi prehajajo v drugo fazo, saj so v večini skupin že odigrane po tri ali štiri tekme in že lahko vidimo, katere reprezentance se bodo potegovale za prva mesta v skupinah. V skupini B je situacija daleč od pričakovane, saj je Ukrajina trenutno vodilna z 10 točkami na štirih tekmah, Luksemburg pa je na drugem mestu. Razlog je to, da sta Srbija in Portugalska odigrali manj tekem, kljub temu pa ima Portugalska dva remija na dveh tekmah, Srbija pa je z 0: 5 izgubila proti Ukrajini in remizirala s Portugalsko v gosteh 1: 1.

Reprezentanca Srbije je po odličnih igrah v Ligi narodov te kvalifikacije začela zelo pretresljivo, na zadnji tekmi pa kar z 0: 5 izgubila proti Ukrajini, kar je privedlo do menjave selektorja Krstajića. Zdaj bivši trener je imel veliko težav z izkušenejšimi igralci, ki niso želeli igrati zanj, od novega trenerja Tumbakovića pa se pričakuje, da čim bo čim prej vrnil ekipo v formo. Prva poteza novega trenerja je bila, da se v ekipo znova vrača izkušeni vezist Luka Milivojević iz Crystal Palace, kar mu je uspelo, vprašanje pa je, ali je tekma proti Portugalski pravi kraj za “trening” srbske reprezentance v teh kvalifikacijah.

1xbet slovenija

Portugalska je v teh kvalifikacijah doslej že dvakrat igrala neodločeno, najprej s Srbijo doma z 1: 1, čeprav so bili na igrišču veliko boljši, nato pa v drugem krogu še z odlično selekcijo Ukrajine z 0-0. O moči portugalske selekcije je odveč govoriti, poleg tega pa je le vprašanje časa, kdaj bodo začeli zmagovati.

Pričakovani postavi

Poškodovanih igralcev ni, oba selektorja pa bosta imela na razpolago vse igralce, ki sta jih povabila na ta cikel reprezentančnih tekem.

Rezultati in trendi

Ti dve ekipi sta doslej igrali le petkrat in Portugalska je bila v teh dvobojih mnogo boljša ekipa. Čeprav je bila trikrat neodločeno, je Portugalska dosegla dve zmagi, medtem ko Srbiji ni uspelo premagati Portugalske. Kar zadeva gole, se dvoboji teh dveh ekip običajno igrajo z majhnim številom golov in kar 3 tekme so se končale z manj kot tremi goli, medtem ko se je vseh pet tekem gibalo med dvema in tremi goli.

Stavni nasvet

Glede na težave pri Srbije z igralci, selektorjem in identiteto v zadnjih mesecih menimo, da ima Portugalska rahlo prednost, čeprav te tekme ne igra doma. Portugalska ima veliko več izkušenj, ko govorimo o pomembnih tekmah in nujno potrebujejo to zmago, da bi se približali Ukrajini. Verjamemo, da bo tekma zelo čvrsta in trda, najboljša stava pa je po našem mnenju, da igramo na Portugalska AH0 (Draw no bet), ki se plača po solidni kvoti 1.6 v spletni športni stavnici 1xBet.

Če niste prepričani, kako deluje azijski hendikep, predlagamo, da se o tem izobrazite in preberete naš članek tukaj.

1xbet slovenija

Relevant news