Stavni nasvet: San Pablo Burgos – Tenerife

stave danes

Na košarkarskih igriščih to soboto ni bilo enostavno najti prave in dragocene linije, saj stavnice v zadnjem času odlično opravljajo svoje delo. Ampak, našli smo eno tekmo, ki bi morala iti v smer, ki jo nameravamo igrati s svojo stavo. Čeprav je forma naših stavnih nasvetov v zadnjem tednu precej upadla, lahko črno serijo prekinemo le z kvalitetnim izborom tDoma imajo 5 zmag in 4 poraze. Gre za eikpo, ki ne igra zelo učinkovito, zato nas preseneča linija, ki jo postavljajo vse najboljše stavnice. Natančneje, linijo 163.5 točke v tej sezoni domače moštvo ni preseglo na 11 od 18 tekem.

Na drugi strani ima ekipa Tenerife 12 zmag in 6 porazov, igrajo pa toplo hladno, čeprav so na visokem četrtem mestu lestvice in igrajo solidno tudi v evropskih tekmovanjih. Ta teden so imeli dolgo pot v Turčijo, kjer so premagali ekipo Gazientepa. Na zadnjih sedmih tekmah imajo šest zmag in samo en poraz. Postavljeno linijo skupnega števila točk v 9 od 18 tekem v tej sezoni niso presegli.

Pričakovani postavi

Nobena od ekip nima večjih težav s postavo ali poškodbami, zato se pričakuje en zelo zanimiv dvoboj.

Prejšnji rezultati in zanimivosti

V zadnjih treh sezonah sta se ti dve moštvi pomerili petkrat, pod to postavljeno linijo pa sta odigrali na treh od petih obračunov, kar je zanimiv trend, ki mu je treba slediti.

Stavni nasvet

Resnično mislimo, da so stavnice na tej tekmi naredile napako Total trgu, torej postavile precej visoko linijo. Obe moštvi igrata večinoma izpod današnje linije, zato je naša stavna napoved danes Under 163.5 points (skupno število točk 163 ali manj), po kvoti 1.90 na spletni stavnici Bet365.

bet365 slovenija

100% do 25€

Čeprav je spletni ponudnik bet365 znan predvsem kot ena izmed vodilnih spletnih stavnic, lahko v njegovi ponudbi poleg bogate izbire stav najdete številne igre na srečo ter igralnico v živo, kar bo zagotovo všeč tudi najbolj zahtevnim igralcem.

Relevant news