Intro

Stavni nasvet: Sampdoria – Lazio

stavni nasveti

Italijanska Serie A se je končno začela ta vikend in že v prvem krogu imamo eno odlično kvoto, ki je ne smemo zamuditi. Na stadionu Comunale Luigi Ferraris v Genovi domača ekipa Sampdorie pričakuje neugodno ekipo Lazia. Prejšnjo sezono sta obe moštvi igrali precej privlačen nogomet in zagotovo lahko na tej tekmi pričakujemo nekaj podobnega.

Sampdoria ne velja za enega izmed favoritov kar se tiče uvrstitve na evropsko sceno, ampak se predvideva, da naj bi se nahajali nekje na sredini razpredelnice. Trener Di Francesco ima ekipo, sestavljeno iz mešanice mladih in izkušenih nogometašev, zagotovo pa je glavna zvezda ekipe 36-letni napadalec Quagliarela, ki je v minuli sezoni igral fantastično in bil pri 36 letih celo standarden član italijanske reprezentance. Ob njem sta nosilca igra še branilec Murillo in tudi vezist Ekdal. Na zadnjih sedmih tekmah ima Sampdoria razmerje 4 zmage, 1 remi in 2 poraza.

SS Lazio po drugi strani letos ne bo igral v Evropi, saj je prejšnjo sezono končal na osmi poziciji. Za to sezono je njihov cilj, če je le mogoče, biti v top 6 moštvih. Med prestopnim rokom niso pripeljali nič odmevnega, so pa uspeli ohraniti okostje ekipe. Trener Simone Inzaghi bo lahko računal na odličnega vratarja Strakoshuja, branilca Wallacea, močno vezno linijo, pa tudi na smrtonosni napad z Immobilejem in Caicedom. Na zadnjih sedmih srečanjih ima Lazio razmerje 6 zmag in 1 poraz.

Pričakovani postavi

Oba trenerja lahko pred to tekmo računata na vse svoje najpomembnejše igralce, saj so vsi zdravi in ni težav s suspenzi. Zaradi tega menimo, da bo ta tekma nadvse zanimiva tako za gledalce na stadionu kot tiste za malimi zasloni.

Rezultati in trendi

Ti dve ekipi sta doslej igrali 43-krat, ekipa Lazia pa je imela v zgodovini veliko več uspeha. Namreč, zmagala je 25-krat, 9-krat je bila neodločeno, ekipa Sampdorie pa je zmagala le 9-krat. Pri medsebojnih obračunih je še posebej zanimivo dejstvo, da sta na zadnjih 8 tekmah obe moštvi dosegli zadetek na sedmih tekmah, na vseh osmih tekmah pa sta padla več kot dva gola. Ti trendi so zelo izraziti in menimo, da jih je treba upoštevati.

Stavni nasvet

Sampdoria na domačem terenu vselej igra precej bolje kot v gosteh, saj imajo zares fantastične navijače. Toda Lazio je trenutno zagotovo boljša ekipa  in mislimo, da so sposobni napraviti pozitiven rezultat. Pretekli trendi so izredno izraziti, zato verjamemo, da je najboljša stava v na tej tekmi, da igramo na BTTS (obe ekipi dosežeta gol), ki se na spletni športni stavnici 1xBet plača po solidni kvoti 1.71.

1xbet

100% do 130€

1xbet je novejša stavnica z izjemno široko ponudbo športnih stav, casino iger, pokra. Stavnica se hitro prebija med glavne igralce v industriji iger na srečo. Njihova najpomembnejša storitev so verjetno prenosi tekem v živo, ki pokriva številne dogodke na najvišji ravni.

 

Vsi stavni nasveti

Relevant news